Obiectul pe care trebuie să îl pui în mașina de spălat. Rufele vor ieși impecabile, e trucul perfect

Stan Filon 09.02.2022, 15:58
Obiectul pe care trebuie să îl pui în mașina de spălat. Rufele vor ieși impecabile, e trucul perfect

Toate gospodinele vor să aibă rufe impecabile, spălate ireproșabil. Poate o mașină de spălat mai scumpă ar fi soluția, însă sunt și altele foarte la îndemână, care te vor ajuta să ai parte de hainele pe care ți le-ai dorit, fără a mai fi nevoie de cine știe ce retușuri sau vreo altă spălare. Există un obiect pe care trebuie să-l pui în mașina de spălat, pentru ca hainele tale să nu prezinte scame sau urme de praf.

Obiectul care face minuni, dacă îl pui în mașina de spălat

Unele gospodine știu cum să scoată haine impecabile din mașina de spălat. Parcă ar fi nou nouțe, deși mașina de spălat este una normală sau chiar mai veche. Rufele nu au nicio urmă de scamă, dar nici de praf. Acestea nu mai trebuie frecate sau date cu aparatul de scame, după uscare, iar secretul a fost aflat de curând.

Cu toții știm că în mașina de spălat se strânge praf, dar și scame de la hainele pe care le spălăm. De multe ori acesta este și motivul pentru care hainele noastre au pete sau urme de praf, chiar și după ce le spălăm. Soluia este una foarte simplă și la îndemâna tuturor.

Obiectul care face minuni, daca il pui in masina de spalat
Obiectul care face minuni, daca il pui in masina de spalat

Haine spălate ca la spălătoriile de lux

Pentru a avea hainele la care ai visat, adică fără pete sau urme de praf, atunci trebuie să adaugi în mașina de spălat, alături de hainele murdare un șervețel umed. Acesta va face minuni! Poți adăuga chiar până la 3 șervețele umede, pentru un efect miraculos. Dar cum acționeaz acestea?

Ei bine, șervețelele umede introduse în mașina de spălat, alături de hainele murdare, vor atrage ca un adevărat magnet toate firicelele de praf, dar și toate scamele. Acestea se vor lipi de șervețelele umede, nu de hainele noastre, iar în acest mod vă veți bucura de haine spălate parcă la curățătoriile de lux.

Cum să alegi șervețelele?

  • Șervețelul umed trebuie să fie unul destul de rezistent.
  • Când alegeți șervețelele, trebuie să aveți grijă ca acestea să nu fie foarte parfumate. Hainelepot absorbi mirosul acestora, în timpul spălării
  • Șervețelele umede nu trebuie reutilizate și la următoarea spălare
  • Cele mai indicate sunt șervețelele umede antibacteriene
  • Adăugați balsam. Acesta va absorbi mirosul șervețelului.
  • Puteți folosi mai multe șervețele la o singură spălare, dar nu mai mult de 3.
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...