Obiectul pe care Simona Gherghe este obligată să-l poarte după accidentul de la ski. „Doare foarte rău”

Anca Manolica 06.01.2023, 18:06

Pentru Simona Gherghe noul an nu a început cu dreptul. Plecată într-o vacanță la ski cu familia, îndrăgita prezentatoare TV a suferit un accident, care o va ține departe de pârtie și schiuri o bună bucată de timp. Iată ce obiect este obligată să poarte tot timpul, după evenimentul nefericit.

Simona Gherghe, accident la ski

După încheierea sezonului cu numărul 6 al emisiunii Mireasa pe care o moderează la Antena 1, Simona Gherghe a plecat într-o binemeritată vacanță în Italia. Din păcate, însă, momentele de relaxare au fost înlocuite cu unele de durere, după ce prezentatoarea TV s-a accidentat la pe pârtia de ski.

Simona Gherghe nu a apucat să se bucure prea mult de vacanță, așa cum și-ar fi dorit, căci la doar numai zile după ce a ajuns în stațiunea montană cu familia, s-a accidentat. Aceasta a fost nevoită să ajută la spital, fiindcă durerile pe care le acuza erau destul de mari. Într-o postare distribuită pe Instagram, blondina a povestit cum s-a petrecut totul, dar și ce recomandări i-au făcut medicii.

Primele declarații după evenimentul nefericit

Cunoscută drept o pasionată a sporturilor de iarnă, vedeta TV a așteptat cu nerăbdare vacanța pe partiile din Dolomiti, pentru a se putea relaxa la ski. Însă bucuria nu a ținut prea mult, căci a avut parte de o accidentare care o va ține departe ceva timp de schiuri și pârtie. Acum nu poate face decât să stea pe margine și să își privească micuții cum iau lecții.

Simona Gherghe este obligată să poarte un corset după accidentul de la ski
Simona Gherghe este obligată să poarte un corset după accidentul de la ski

Acum stă doar pe margine, își privește copiii și savurează mâncarea bună a italienilor. Cu toate acestea, spune ea, durerile resimțite sunt mari. Medicii i-au prescris medicamente, dar acestea nu vor face minuni în câteva zile, căci recuperarea va dura cel puțin o lună. În acest timp va trebui să aibă mare grjiă la mișcările pe care le face, fiind nevoită să poarte chiar și un corset.

„Stau pe margine, pentru că, așa cum v-am povestit zilele trecute, mi-am rupt o coastă. Port acest corset, ceva, care să mă facă să nu uit că am această problemă. Cum aș putea să uit, pentru că doare foarte, foarte rău. Ideea e că am avut cel mai stupid accident posibil.

Nici măcar nu am căzut de pe schiuri. Am ieșit de la baie și am alunecat în clăpari, am căzut, însă, am căzut cu partea stângă cu coastele practic. M-am lovit cu coastele de o chestie mare din fier masiv. E o chestie mare, un încălzitor, o scrumieră mare (..)

Atunci când am alunecat, pur și simplu, după impact, am avut câteva secunde în care nu am mai putut să respir. Atunci mi-am dat seama că e o lovitură nasoală, nu e de glumă.

M-am ridicat, am stat puțin, am respirat, am mai făcut o tură pe schiuri, dar apoi au început să mă ia durerile și a trebuit să mergem la spital, unde mi-au făcut o radiografie și, într-adevăr, au constant că am o fractură la coasta cu numărul 9. Faza cu fracturile de coaste e că nu prea ai ce să faci. Trebuie să aștepti să se lipească la loc, să se vindece. Iau analgezice, ca să mai tai un pic din durere.

Mi-au făcut o radiografie și au constat că am o fractură la coasta cu numărul nouă. Faza cu fracturile de coaste este că nu prea ai ce să faci, în sensul că trebuie să aștepți să se lipească la loc, să se vindece. Iau analgezice ca să mai taie puțin din durere.”, a povestit Simona Gherghe, pe pagina sa de Instagram.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...