Motivul pentru care Simona Gherghe nu mai are voie să aibă copii. Mărturia prezentatoarei TV

Stan Filon 11.04.2022, 11:15

S-a aflat motivul pentru care Simona Gherghe nu va mai face al treilea copil. Prezentatoarea de televiziune trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Răzvan Săndulescu, cu care are un băiețel și o fetiță. Vedeta de televiziune și-ar mai fi dorit copii, însă din păcate acest lucru nu se va mai întâmpla, iar acum a vorbit deschis despre problemele cu care se confruntă.

De ce nu mai are voie să aibă copii Simona Gherghe

Simona Gherghe este foarte cunoscută în România. A fost prezentatoare de știri, iar de ani de zile intră zilnic în casele românilor ca prezentatoare a mai multor emisiuni de la Antena 1. Vedeta iubește copiii și și l-ar fi dorit și pe al treilea, însă nu mai poate avea copii. A spus acum motivul pentru care nu se va mai întâmpla acest lucru.

„Nu, suntem în formula completa. În plus, nici nu mai am voie, am avut două sarcini dificile. Nu mă ajută nici vârsta: am 44 de ani. Oricum, la cât de greu am rămas însărcinată, nici măcar nu îndrăzneam să visez să am doi copii…”, a declarat Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

De ce nu mai are voie sa aiba copii Simona Gherghe
De ce nu mai are voie sa aiba copii Simona Gherghe

Cum s-a schimbat viața Simonei Gherghe de când a devenit mamă

Stilul de viață al Simonei Gherghe s-a schimbat radical, de când a devenit mamă. În primul rând, prezentatoarea TV a mărturisit că nu obișnuia să se trezească de dimineață, însă acest lucru s-a schimbat de când a venit pe lume primul copil.

„Mă gândeam la vechea Simona, pe vremea când nu aveam copii, și vă mărturisesc că pentru mine nu exista ora 8. Asta mă duce cu gândul la cât de diferiți suntem în anumite perioade ale vieților noastre”, a mai mărturisit Simona Gherghe, care a fost implicată și într-un conflict cu un artist din România.

Recent, s-a aflat și de ce s-a rupt relația de prietenie între Simona Gherghe și Lucian Viziru. Cei doi nu-și mai vorbesc de ceva timp, iar cântărețul o arată cu degetul pe prezentatoarea de televiziune și spune că nu a procedat ca un adevărat profesionist. Totul a plecat de la bani.

Scandal cu Lucian Viziru

„M-a enervat, dă-o d%#*u de aici, de… M-au invitat la emisiune și eu le-am cerut… nu știu, 2.000 de euro sau ceva de genul ăsta, ca să cânt în emisiune. Când a ieșit pe post, m-a făcut Robbie Williams de România, că cine te crezi…Nu ai voie să ai, ca jurnalist, genul ăsta de remarci. Adică tu poți să fii imparțial și atât. Ea voia să vorbească despre… (n.r. – povestea dintre Lucian Viziru și Tania Budi). A fost o chestie, care iar m-a…  A fost ceva acolo, dar nu vreau să mai discut, nu mai contează. (…). Nu m-am împăcat cu Simona. A rămas însărcinată, nu știu de ce a ieșit din schemă. Oricum ce a făcut ea în direct… nu se face. Nu ai voie când ești om de presă să faci ce a făcut ea”, a declarat el în podcast la Cătălin Măruță.

Cu toate acestea, Simona Gherghe rămâne una dintre cele mai iubite vedete de televiziune din România, cu o experiență de peste 20 de ani de presă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...