Accidentul care i-a ruinat vacanța Simonei Gherghe. Vedeta a avut nevoie de intervenția medicilor, clipe grele pentru prezentatoare

Badea Violeta 06.01.2023, 08:04

Vacanța de vis a Simonei Gherghe s-a transformat într-una de coșmar! Prezentatoarea de la Mireasă a trecut prin clipe dificile, după ce s-a accidentat la schi. Vedeta a publicat o fotografie din spital pe rețelele sociale. Ce s-a întâmplat cu frumoasa moderatoare și cum se simte acum?

Simona Gherghe, accident în vacanță. Vedeta a ajuns la spital

Emoții uriașe pentru fanii Simonei Gherghe. Prezentatoarea de televiziune le-a mărturisit internauților că a avut parte de un accident chiar în timpul vacanței mult dorite din Italia.

Vedeta se afla alături de familia sa în munții Dolomiți, însă nu a apucat să se distreze prea mult. Simona Gherghe a ajuns pe mâna medicului, după ce s-a accidentat pe pârtia de schi și și-a fracturat o coastă.

Vedeta de televiziune a mers imediat la un specialist, care i-a oferit ajutor. Însă, acesta i-a dat și o veste mai puțin plăcută moderatoarei. Medicul a informat-o pe Simona că nu va mai putea schia în următoarea perioadă.

„Se mai întâmplă și de-astea”, a scris Simona Gherghe în mediul online, în dreptul unei fotografii cu ea din spital.

Ulterior, după ce a primit asistența medicală, femeie puternică, așa cum o știm, prezentatoarea TV le-a arătat fanilor săi că a făcut tot posibilul să nu le strice vacanța micuților săi. Vedeta a publicat pe Instagram o imagine cu cei doi copii ai săi, precizând că ei vor continua să practice acest sport.

„Dar ei merg în continuare la școala de schi și treaba asta mă bucură foarte tare! Visez la momentul în care vom schia împreună”, a scris Simona Gherghe, în dreptul fotografiei cu micuții săi.

Citește și Vestea tristă pe care Simona Gherghe o ascunde de copiii săi. „Mi se rupe sufletul”!

Simona Gherghe a ajuns la spital
Simona Gherghe a ajuns la spital

„Azi am trăit una dintre cele mai mari dezamăgiri”

Nici sfârșitul de an 2022 nu a fost unul bun pentru Simona Gherghe. Luna trecută, vedeta povestea că a rămas cu un gust amar în urma unei colaborări. Totuși, aceasta a ținut să precizeze că mărturisirea sa nu are nicio legătură cu emisiunea de la Antena 1 pe care o prezintă.

„Azi am trăit una dintre cele mai mari dezamăgiri ale vieții mele. Nu credeam că, în 2022, la 33 de ani de la Revoluție, încă există oameni care, dacă nu zici ca ei, nu că te sancționează, nu că te ceartă. Nu! Te dau afară! Delictul? Faptul că am spus ce gândesc și ce simt. Libertatea! Libertatea să spui ce gândești! Să lupți pentru asta! E poate cea mai importantă lecție pe care le-o dați copiilor voștri.

P.S. Situația povestită mai devreme e legată de o colaborarea din viața noastră privată. Totul e ok cu emisiunea. Și totul e ok cu noi. Am simțit să scriu despre cât de important e, cred eu, să spui ce gândești și să nu faci compromisuri. Și să respecți o promisiune. Dar toate se întâmplă cu un scop. E o lecție și asta”, a scris Simona Gherghe, pe Instagram, conform WOWbiz.ro.

Citește și „Cu gândul la toate mamele”. Simona Gherghe a dezvăluit prin ce trece cu fiul său!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...