Porecla pe care Gina Pistol i-a dat-o fiicei ei și a lui Smiley. Fanii au aflat cum e alintată micuța Josephine

Ana Ionescu 12.05.2021, 09:11
Gina Pistol este tare fericită de când a devenit mămică. Iubita lui Smiley nu mai avea nicio speranță să rămână însărcinată, după ce medicii i-au spus cu ani în urmă că nu va putea face copii. Micuța Josephine Ana Maria chiar a fost un dar de la Dumnezeu. Gina și Smiley au așteptat-o pe micuța cu multă nerăbdare. Sunt nedezlipiţi de fiica lor și tare mândri de ea. Zgârciți cu detaliile despre micuța Josephine, Gina și Smiley au dezvăluit însă ce poreclă amuzantă i-au pus fiicei lor.

Cum o strigă Gina Pistol pe fiica ei. Porecla este tare amuzantă

Gina a mărturisit că viața de mămică este foarte frumoasă, însă și obositoare. Născută pe 9 martie, Josephine pare care o ține mereu în priză pe Gina. După cum a mărturisit fosta prezentatoare TV de la Asia Express, fetiţa este foarte energică. De la firea sa foarte activă, a venit astfel și porecla micuței: „Happy Feet” (picioare vesele).
De curând, Smiley și Gina au mers în vizită la străbunica lui Josephine. Mai exact, la bunica lui Smiley, care s-a bucurat enorm să își cunoască strănepoata. Artistul a mărturisit că întâlnirea celor două a fost una foarte emoționantă.
„Astăzi vă prezentăm în premieră „Noi trei și ziua”. Suntem în premieră. Mergem acasă la bunici și Josephine se va întâlni pentru prima oară cu străbunica ei. (…) O întâlnire superbă între mâna care m-a crescut și mânuța puiul de om pe care îl voi crește eu împreună cu @ginapistol! Josephine s-a întâlnit cu străbunica ei!”, a scris Smiley pe Instagram.
Porecla pe care Gina Pistol i-a dat-o fiicei ei si a lui Smiley. Fanii au aflat cu e alintata micuta Josephine
Josephine Ana Maria si-a cunoscut strabunica, bunica lui Smiley

Medicii i-au spus Ginei Pistol că nu poate rămâne însărcinată

Gina Pistol mărturisea în urmă cu mai mulți ani că nu poate să rămână însărcinată pe cale naturală. Se pare însă că Dumnezeu avea alte planuri pentru iubita lui Smiley.
„În urmă unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat că șansele că eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi și pentru iubirea noastră!
Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine. În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani și cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3!”, a fost mesajul transmis de Gina când a anunțat sarcina.
Urmăriți Impact.ro și pe