Obiectele din casa ta pe care nu trebuie să le împrumuți nimănui. Vei atrage ghinion și sărăcie

Stan Filon 29.08.2023, 10:15
Obiectele din casa ta pe care nu trebuie să le împrumuți nimănui. Vei atrage ghinion și sărăcie

Aceste obiectele din casa ta nu trebuie să le împrumuți nimănui, niciodată! Norocul se poate schimba rapid, dacă oferi altora lucruri din casa ta și astfel s-ar putea să regreți enorm.

Obiectele din casa ta pe care nu trebuie să le împrumuți nimănui

De la noroc, la ghinion sunt foarte puțini pași. Mulți oameni nu știu că atunci când împrumută obiecte din casa lor pot să ofere în același timp și norocul casei. Vezi în lista de mai jos ce nu este bine niciodată să împrumuți, potrivit principiilor Feng Shui.

Feng Shui este arta care ne învață să trăim în armonie cu mediul şi cu energia înconjurătoare, astfel încât să existe un echilibru între ele. Această credință din China trasează bariere clare între ce trebuie să facem și ce nu trebuie să facem pentru a ne bucura de prosperitate, liniște și armonie. Citește și Curiozități despre Grecia. Care este numele oficial al țării și ce talisman poartă grecii ca să nu aibă ghinion?

Obiectele din casa ta pe care nu trebuie sa le imprumuti nimanui
Obiectele din casa ta pe care nu trebuie sa le imprumuti nimanui

Cum îți poți da norocul altora

Ei bine, această credință populară chineză spune clar ce obiecte nu trebuie să împrumutăm niciodată, deoarece odată cu acele obiecte ne putem ”împrumuta” și norocul. Dacă vă merge rău în viață, banii vă scapă printre degete și norocul parcă s-a spulberat, vedeți în rândurile de mai jos dacă nu cumva ați încălcat unele dintre regulile Feng Shui.

S-a întâmplat să oferi prietenilor pe care i-ai invitat la cină mâncare pentru acasă? Acest obicei ar trebui schimbat imediat, deoarece aduce ghinion financiar celor care împrumută și celor care se împrumută, mai ales dacă ai oferit caserola ta din casă. Citește și Zodiile aflate sub steaua norocului în septembrie 2023. Vor câștiga mulți bani

Și mai grav este dacă farfuria împrumutată este ciobită. Potrivit Feng Shui, vesela nu ar trebui niciodată împrumutată chiar dacă apoi este returnată. Prin urmare, este mai bine să folosești vase de unică folosință pentru a-ți garanta stabilitatea economică.

Un alt principiu Feng Shui spune că nu  este bine să împrumuți niciodată sare de bucătărie. În multe culturi, sarea are o puternică valoare spirituală și energetică. Se încarcă cu energiile casei în care se afla, pozitive și negative. Prin urmare, nu este bine să dai sare cu împrumut.

Obiectele personale nu se împrumută

În multe culturi, se obișnuiește ca oaspeții să-și lase pantofii la intrare. Dacă oferi papucii tăi oaspeților, ar trebui să te gândești. De fapt, ar fi bine să eviți acest gest, deoarece papucii sunt încărcați cu energia casei. Conform doctrinei Feng Shui, este mai bine să nu împrumuți niciodată papucii tăi, ci să ai la intrare papuci special dedicați oaspeților.

Alte articole pe care nu ar trebui să le împrumuți niciodată sunt bijuteriile. Aceste obiecte au o conexiune reală cu purtătorul și pot fi încărcate cu energia noastră personală.

Nici poșeta nu trebuie împrumutată, deoarece este concepută pentru a păstra obiecte personale, dar și portofelul cu bani. Nu mai face asta, deoarece banii tăi se vor risipi fără să îți dai seama.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...