Obiceiul moștenit de Prințul Harry de la tatăl său o derutează pe Meghan Markle: “Sunt obsedat”

Cătălina Burghelea 03.11.2021, 13:14
Obiceiul moștenit de Prințul Harry de la tatăl său o derutează pe Meghan Markle: “Sunt obsedat”

Harry, fiul cel mic al Prințului Charles, a intrat și mai mult în atenția opiniei publice odată cu aparațiile sale la brațul lui Meghan Markle. Între timp, cei doi s-au căsătorit, au doi copii și trăiesc în California, SUA.

Prințul Harry nu poate scăpa de un obicei ciudat

Cele mai multe controverse au creat ducii de Sussex în momentul în care au anunțat că se separă de Familia Regală Britanică. Însă, Prințul și soția lui trăiesc bine mersi departe de regulile stricte impuse de protocolul regal. Totuși, Harry nu poate scăpa de un obicei moștenit de la tatăl său, Prințul Charles.

Prințul Harry a moștenit un obicei ciudat de la tatăl său, Prințul Charles, care o lăsa adesea confuză pe Meghan Markle, a dezvăluit Ducele de Sussex.

Ce a moștenit ducele de Sussex de la Prințul Charles

Ducii de Sussex și Cambridge au vorbit despre numeroasele lor trăsături moștenite de la Prințul Charles. Cu toate acestea, o trăsătură specială pe care Harry, în vârstă de 37 de ani, a adoptat-o ​​de la tatăl său o derutează pe soția sa, Meghan Markle, în vârstă de 40 de ani, a spus Prințul.

Meghan Markle este adesea confuză

Vorbind într-un documentar BBC din 2018, Harry a declarat că este „obsedat” de stingerea becurilor din casă, un obicei preluat de la tatăl său preocupat de mediul înconjurător.

„Am obiceiul de a stinge luminile”, a spus Harry, vorbind despre Prințul Charles în documentarul BBC intitulat ‘Prinț, fiu și moștenitor: Charles la 70 de ani’, în onoarea tatălui său și cu mai mulți membri ai familiei regale.

„Este ceva de care sunt obsedat, de fapt este o nebunie pentru că, de fapt, soția mea spune: ‘De ce să stingă luminile? Știi că e întuneric’”, a continuat ducele.

„Spun: ‘avem nevoie de un singur bec, nu avem nevoie de șase’, și, dintr-o dată, devine un obicei regăsit în micile obiceiuri pe care fiecare persoană le poate avea. Și cred că aceasta este una dintre lecțiile-cheie pe care el ne-a învățat.”

Meghan Markle se intoarce la prima ei dragoste! Ducesa de Sussex a luat o decizie definitiva
Meghan Markle si printul Harry

Și prințul William este obsedat de același lucru

Prințul William este, la rândul său, „obsedat” de stingerea luminilor din casă, o trăsătură pe care întreaga familie o împărtășește acum.

„Știu că acum am o obsesie seriosă legată de întrerupătoarele de lumină, ceea ce este îngrozitor”, a dezvăluit Ducele de Cambridge.

Unul dintre fiii Prințesei Diana a fost mascota școlii

Frații au căpătat un alt obicei de la Prințul Charles, iar Prințul Harry a dezvăluit că a fost chiar batjocorit pentru asta la școală. Harry, în vârstă de 37 de ani, a spus că era mascota școlii, ca urmare a obiceiului său de a strânge gunoaiele.

„Obișnuiam să fiu mascota școlii doar pentru că ridicam gunoaiele de pe jos”, a precizat Prințul Harry.

„Nu o fac în mod conștient. Când te plimbi oriunde, dacă vezi ceva ce iese în evidență, îl ridici.

„Este ca și cum aș fi făcut asta pentru că am fost programat să o fac, pentru că și tatăl meu a făcut-o. De fapt, ar trebui să o facem cu toții.”, este de părere ducele de Sussex.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...