Motivul real pentru care Meghan Markle și Harry s-au rupt de Casa Regală. Abia acum s-a aflat

Iancu Andreea, Ozana Mazilu 09.10.2021, 09:39
Motivul real pentru care Meghan Markle și Harry s-au rupt de Casa Regală. Abia acum s-a aflat

Meghan Markle și prințul Harry luau o decizie radicală în urmă cu mai bine de un an de zile, când alegeau să se detașeze de atribuțiile din cadrul familiei regale britanice și să ia viața în piept, pe cont propriu, în Statele Unite ale Americii. În timp ce multe zvonuri susțineau că la baza deciziei s-ar fi aflat faptul că soția prințului nu ar fi fost bine primită în familie, de curând s-a aflat motivul real pentru care Meghan Markle și Harry s-au rupt de Casa Regală. Aceștia au demonstrat de-a lungul ultimelor luni de ce au luat decizia surprinzătoare pentru mulți la acea vreme.

Care este motivul pentru care Meghan Markle și Harry s-au rupt de Casa Regală

Ducele și ducesa de Sussex luau o decizie importantă pentru familia lor, renunțând la beneficiile și funcțiile din cadrul familiei regale britanice, în care Harry a trăit timp de peste trei decenii, și alegeau să își trăiască povestea de dragoste departe de Marea Britanie. Cuplul se stabilea în SUA în urmă cu mai mult de un an de zile, după naștere micuțului Archie, primul fiu al celor doi. Deși au existat numeroase zvonuri cu privire la această decizie, abia de curând s-a aflat motivul real pentru care Meghan Markle și Harry s-au rupt de Casa Regală. Cei doi soți au vorbit despre noua lor viață inclusiv în interviul oferit lui Oprah, după plecarea din Anglia.

Cei doi duci au părăsit viața tumultoasă din sânul familiei regale pentru a se rezuma la un trai liniștit, în intimitate, departe de ochii curioșilor și obiectivele camerelor de filmare. Se pare că gestul făcut de cuplu are legătură cu creșterea micuților lor. După ce Meghan l-a adus pe lume pe Archie, actrița și prințul au încercat să îi ofere acestuia o viață normală, pentru a se putea dezvolta, departe de blițurile aparatelor foto. Astfel, Meghan și Harry au ales să se mute în SUA, într-o vilă impresionantă, care să îi ajute să își desfășoare viața fără paparazzi. De altfel, sunt foarte puține fotografii în care micul Archie apare surprins. Doar câteva publicații au reușit să îl fotografieze pe fiul celor doi, însă acestea au fost nevoite să ofere explicații în instanță, după ce Meghan și Harry le-au dat în judecată.

Motivul pentru care Meghan Markle și Harry s-au rupt de Casa Regală
Meghan și Harry, alături de Oprah Winfrey

Lilibet, ținută departe de camerele de fotografiat

Intimitatea este ceea ce au căutat Meghan și Harry prin mutarea în Statele Unite, iar acest fapt este demonstrat prin modul în care gestionează creșterea micuței Lilibet, născută pe data de 4 iunie 2021. Deși a împlinit patru luni de la naștere, nu există deocamdată nicio fotografie care să surprindă chipul bebelușului. Iar acest fapt se datorează temerilor cu care multe publicații mondene se confruntă.

În timp ce părinții celei de-a opta moștenitoare la tron au ținut-o departe de notorietate și de camerele de filmare, niciun reporter nu a mai riscat să fie dat în judecată pentru violarea intimității cuplului. Mulți susțin că preferă să nu se implice într-un astfel de scandal, mai cu seamă că puterea financiară a lui Meghan și Harry o depășește pe cea a reporterilor.

O mulțime de oameni au decis că nu merită bătaia de cap. Dacă vei obține fotografiile, vor încerca să te dea în judecată indiferent ce se întâmplă, indiferent unde ai fi, indiferent dacă acestea ar fi fost surprinse în cel mai legal loc public de pe planetă. Și își pot permite să te dea în judecată mult mai mult decât îți vei putea permite să te aperi, susține Giles Harrison, un paparazzi veteran și CEO al agenției London Entertainment, pentru The Daily Beast.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...