Oana Zăvoranu s-a angajat la Primăria sectorului 5. Ce post i-a dat Piedone, va lucra direct cu el

Nicu Stan 09.11.2021, 17:37
Oana Zăvoranu s-a angajat la Primăria sectorului 5. Ce post i-a dat Piedone, va lucra direct cu el

Showbizul este în stare de șoc după ce s-a aflat că Oana Zăvoranu s-a angajat la Primăria sectorului 5. Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, i-a dat vedetei TV un post în care va lucra direct cu el. Cu ce se va ocupa, mai exact, Oana Zăvoranu la Primăria Sectorului 5.

Oana Zăvoranu, angajata primăriei Sectorului 5. Ce post i-a dat Cristian Popescu Piedone vedetei TV

Primarul Piedone continuă să șocheze opinia publică. După ce a ieșit cu biroul în fața primăriei Sectorului 5 pentru a acorda audiențe bucureștenilor interesați și a le rezolva problemele problemele pe loc, a disperat firmele și directorii cu vizitele inopinate pe șantiere, a făcut senzație cu tarabele sociale și multe altele, acum edilul Sectorului 5 aruncă bomba angajând-o pe Oana Zăvoranu în cadrul instituției.

Celebra Oana Zăvoranu va fi noul director de Comunicare al Primăriei Sectorului 5.

Oana Zavoranu va lucra pentru primarul Cristian Popescu Piedone
Oana Zavoranu va lucra pentru primarul Cristian Popescu Piedone

Oana Zăvoranu s-a pozat cu noul ei șef

Pentru a arăta că lucrurile sunt cât se poate de serioase și pentru a nu lăsa loc de interpretări, Oana Zăvoranu a și postat pe conturile sale de socializare fotografii alături de primarul Cristian Popescu Piedone. Fotografiile sunt însoțite de mesajul: ”În vizită la viitorul meu ȘEF”.

Mesajul si fotografia postată de Oana Zăvoranu pe Instagram a strâns peste 3.100 de like-uri și sute de comentarii.

Comentarii răutăcioase la adresa lui Piedone

Cele mai multe dintre comentarii nu prea sunt de bine, cel puțin pentru primarul Cristian Popescu Piedone. Cei mai mulți dintre cei care au lăsat comentarii vizează cazul Colectiv în care au decedat 65 de oameni.

”Ce zice de Colectiv? O poveste din alta lume, nu?/Nici toată Dunărea, nu-l spala de păcate!/ Întreabă l de Colectiv./ Ai grija sa nu te arzi!/ Buna seara, întreabă-l de oameni de la Colectiv s-au prăjit mișto , well done sau extra crispy?”, sunt doar cateva dintre comentariile răutăcioase la adersa noului șef al Oanei Zăvoranu.

Oana Zăvoranu, implicată într-un nou scandal

Pe de altă parte, Oana Zăvoranu, zilele acestea, s-a implicat de bună voie într-un nou scandal. Vedeta TV s-a văzut nevoită să îi ia apărarea soțului ei, Alex Ashraf, care este acuzat de o asistentă din clinica pe care ei o dețin, că a abuzat-o și nu i-a plătit salariul.

Oana Zăvoranu a răbufnit și crede că soțul ei a procedat foarte bine în acest caz.

Oana Zăvoranu recunoaște că ar fi fost mai violentă

”Noroc că nu am fost acolo. Dacă eram acolo, o călcam în picioare. Eu nu permit ca în clinica mea cineva să ridice tonul măcar. L-am felicitat pe soțul meu pentru cum a știut să gestioneze situația. Eu nu știu ce făceam.

Efectiv, când văd așa ceva, nu mai țin cont de nimic. Și dacă erau camere, dacă mergeam la Poliție după aceea, eu îmi asumam. Nu există să spui că Oana Zăvoranu nu își plătește angajații”, a declarat Oana Zăvoranu, potrivit ziarului Fanatik.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe