Oana Zăvoranu, reacţie dură după scandalul cu angajata de la clinică. Nu s-a mai putut abţine

Stan Filon 05.11.2021, 15:01
Oana Zăvoranu, reacţie dură după scandalul cu angajata de la clinică. Nu s-a mai putut abţine

Oana Zăvoranu a avut o reacţie dură, imediat după scandalul cu propria sa angajată de la clinica pe care o deține. Asistenta susține că partenerul de viață al Oanei Zăvoranu a agresat-o, însă vedeta are o cu totul altă variantă a ceea ce s-a întâmplat.

Oana Zăvoranu a avut o primă reacție în scandalul cu angajata sa de la clinică

Oana Zăvoranu a fost implicată recent într-un nou scandal! Dacă până acum mondena intra în conflict cu alte vedete din România, iată că de data aceasta propria sa angajată îi aduce acuzații grave, atât ei cât și partenerului său de viață!

Vedeta îl apără pe partenerul său de viață, pe Alex Ashraf, și chiar îl felicită pentru modul în care a rezolvat problema apărută la clinica One Life, atunci când fosta sa angajată a venit să își ceară drepturile salariale restante. Proprietara clinii recunoaște că nu se afla la fața locului atunci când a avut loc evenimentul nefericit și spune că ar fi procedat mult mai dur!

Oana Zavoranu a avut o prima reactie in scandalul cu angajata sa de la clinica
Oana Zavoranu a avut o prima reactie in scandalul cu angajata sa de la clinica

”L-am felicitat pe soțul meu pentru cum a știut să gestioneze situația”

”Noroc că nu am fost acolo. Dacă eram acolo, o călcam în picioare. Eu nu permit ca în clinica mea cineva să ridice tonul măcar. L-am felicitat pe soțul meu pentru cum a știut să gestioneze situația. Eu nu știu ce făceam. Efectiv, când văd așa ceva, nu mai țin cont de nimic. Și dacă erau camere, dacă mergeam la Poliție după aceea, eu îmi asumam”, a spus Oana Zăvoranu pentru fanatik.ro.

Oana Zăvoranu spune că în trecut a vrut ciar să o promoveze pe asistenta respectivă, însă în ultima perioadă a dat dovadă de lipsă de profesionalism, mai ales că în clinica respectivă se fac teste covid, iar angajata sa nu ar fi respectat regulile impuse de autorități. În plus, spune Oana Zăvoranu, nu a existat niciun caz în care să nu își plătească angajații.

”Mi-a băgat mâna în gât”

”Nu există să spui că Oana Zăvoranu nu își plătește angajații. Culmea e că am vrut să o pun într-o funcție mai mare. Mi-am dat seama acum că nu mai merge treaba asta cu hai să fim o familie la serviciu. Mă respecți, te respect. Îmi muncești, te plătesc. Avea masca pusă mai așa, fără nicio protecție. Se tăvălea pe acolo, urla. Ea era fără mască pe față într-o zonă a clinicii unde se fac teste Covid, să ne înțelegem”, a mai adăugat ea.

Asistenta spune că a fost agresată atunci când a mers să își ceară drepturile salariale. Spune că Alex Ashraf ar fi luat-o de gât și ar fi dat-o afară. ”După jumătate de oră, a venit domnul Alex, fără să-mi spună «Hai, că vorbim, vino mâine sau vino joi sau îți dau banii pe 10 sau pe 15», mi-a zis «Ieși afară». I-am spus că nu vreau până când nu lămuresc situația. Atunci a înfipt mâna în brațul meu, m-a împins afară, mi-a băgat mâna în gât”, a declarat asistenta pentru cancan.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe