Oana Zăvoranu, cuvinte dure despre Laurenţiu Reghecampf. A povestit la TV: “Ştiu tot”

Beatrice Dumitru 02.11.2021, 18:34
Oana Zăvoranu, cuvinte dure despre Laurenţiu Reghecampf. A povestit la TV: “Ştiu tot”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf țin prima pagină a ziarelor de scandal după ce antrenorul a anunțat că divortează de celebra impresară. Oana Zăvoranu a fost pusă să-l caracterizeze într-un singur cuvânt pe Laurențiu Reghecampf și imediat i-a găsit o poreclă.

Cum l-a numit Oana Zăvoranu pe Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a fost cel care a decis să pună punct mariajului cu Anamaria Prodan. Cei doi au fost căsătoriți 13 ani și au împreună un băiat. Antrenorul Craiovei are o nouă iubiă care îl va face tată pentru a treia oară.

Oana Zăvoranu, cuvinte dure despre Laurenţiu Reghecampf. A spus totul în direct:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, pe vremea când formau un cuplu.

Pentru că divorțul dintre cei doi reprezintă subiectul momentului, Oana Zăvoranu a fost pusă, în cadrul unei emisiuni tv, să-l caracterizeze pe Laurențiu Reghecampf. În stilu-i caracteristic, aceasta și-a spus imediat părerea despre tehnicianul Universității Craiova.

„Laurențiu Reghecampf? Bălălău, Bălălică. E mai mocofan, așa. El e băiat bun, dar este mocofan, ca om, așa. Nu mă interesează ce probleme au ei. Știu totul, dar nu vreau să vorbesc”, a spus Oana Zăvoranu la emisunea ”La Măruță”.

Ce avere împart Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

După decizia de a divorța, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghcampf au discutat despre cum vor împărți averea familiei. Impresara spune că deține o avere estimată între 50 și 100 milioane de euro, moștenită în mare parte de la mama sa.

Ce avere să împart eu cu Laurențiu? Ce bani? Eu sunt milionară, da. Eu sunt femeie de afaceri. Laurențiu? El va rămâne cu salariul de la Universitatea Craiova și cu bonurile de masă. Laurențiu va rămâne cu o casă în America. Asta e situația. N-avem, așadar, pe ce să ne certăm”, a precizat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a vorbit și despre o posibilă împăcare cu Laurențiu Reghcampf, despre care a afirmat că „și-a jefuit familia pentru amantă”. Aceasta a spus că nu va mai fi niciodată împreună cu antrenorul pentru că a umilit-o și nu a anunțat-o că a depus actele pentru divorț.

Urmăriți Impact.ro și pe