Ce a făcut azi bărbatul care i-a lovit mașina Oanei Zăvoranu. Vedeta nu se aștepta la o asemenea reacție

Iancu Andreea 25.10.2020, 21:07
Ce a făcut azi bărbatul care i-a lovit mașina Oanei Zăvoranu. Vedeta nu se aștepta la o asemenea reacție

Celebra Oana Zăvoranu a descoperit că mașina sa de lux a fost lovită în parcare. Din păcate, bărbatul care a făcut accidentul a fost descoperit iar acum își cere scuze, în speranța că va putea să o înduplece pe vedetă. Totuși, Oana se ține tare și pare de neclintit în decizia sa.

Oana Zăvoranu s-a trezit cu bolidul de lux lovit în parcare

Frumoasa vedetă este o mare fană a mașinilor de lux. Aceasta alege să cheltuie la fiecare doi ani sute de mii de euro pentru a-și achiziționa ultima generație de automobile. Cea mai recentă mașină condusă de Oana Zăvoranu este un model de Porche, care costă aproximativ 150.000 de euro. Totuși, în urmă cu o zi, bruneta a verificat camerele de luat vederi și a descoperit că mașina sa a fost lovită în parcare.

Oana Zăvoranu a postat inclusiv clipul în care se vede clar cum o mașină Dacia Logan, de culoare gri, merge în marșarier și lovește bolidul de lux al divei. De asemenea, se poate observa cum șoferul, angajat al unei firme de livrări de mâncare, a plecat rapid de la locul accidentului, fără a verificat mașina pe care a lovit-o. Extrem de nervoasă, Oana Zăvoranu a reacționat dur și a depus plângere la poliție.

“Ia uitați-vă cum, ieri, un cretin de la Glovo care aduce mâncare prin vecini, nici nu se sinchisește că dă peste mașina mea parcată regulamentar în fața casei. Am fost astăzi la poliție și vei fi sunat luni să te duci și tu, iar pentru asta vei rămâne fără carnet și îmi vei repara și mașina, să vezi ce grijuliu ai să fii tu de acum înainte. Jur că dacă erai un om cu bun simț, care se comporta așa cum era atare și firesc într-o asemenea situație, nu îți făceam nimic”, a scris vedeta pe contul său de Instagram.

Oana Zăvoranu a surprins pe camerele video momentul în care i-a fost lovită mașina
Oana Zăvoranu a surprins pe camerele video momentul în care i-a fost lovită mașina

Bărbatul își cere iertare și încearcă să scape fără suspendarea permisului

În urma postării, firma Glovo a contactat-o pe Oana pentru a-și prezenta scuzele și pentru a asigura recuperarea pagubele produse față de vedetă. Conform surselor impact.ro, șoferul este devastat și își cere iertare pentru fapta sa. Din păcate, acesta se teme să nu fie disponibilizat.

“Omul încearcă să își ceară iertare prin toate mijloacele posibile. Îi pare tare rău și nu vrea să rămână fără pâine. Asta știe să facă, să fie șofer. Dacă îi suspendă permisul, va rămâne fără pâine. Oana, însă, este foarte supărată și este normal. În viață trebuie să îți asumi consecințele faptelor tale, chiar și cele făcute din neatenție.

Ea nu se lasă înduplecată pentru simplul motiv că șoferul nici măcar nu a lăsat geamul jos atunci când a fost atenționat de un paznic că a lovit o mașină. Pur și simplu a fugit deși era conștient că zona, care este una de fite, este împânzită de camere de supraveghere, iar mai devreme ori mai târziu, mașina va fi identificată”, ne-au declarat surse avizate în exclusivitate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...