Oana Zăvoranu, despre problemele din căsnicia cu Alex Ashraf. Ce s-a întâmplat între cei doi: „Ne depărtasem”

Ana Anitoiu 15.12.2020, 11:01

Oana Zăvoranu a dat din casă! Vedeta a vorbit despre problemele din căsnicia pe care o are de patru ani cu Alex Ashraf. Actrița, care face parte din distribuția serialului ”Sacrificiul” de la Antena 1, a dezvăluit și ce a făcut pentru ca relația cu partenerul ei de viață să revină pe drumul cel bun.

Ce probleme a avut Oana Zăvoranu în căsnicia cu Alex Ashraf

Deși există o diferență considerabiă de vârstă între ei doi, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au avut de la început o relație frumoasă. Însă, actrița a recunoscut că nu a fost totul roz. Vedeta a spus că ea și soțul ei au avut și perioade mai rele, dar fiecare ceartă i-a unit mai mult. În plus, ea a dezvăluit că la un moment dat se pierduse ”un ceva”. Intervenise monotonia.

”Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe. Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva. Mă simte. Asta face o femeie fericită. Așa și un bărbat. Dacă simte că este iubit, apreciat, este un om fericit. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra”, a spus Oana Zăvoranu, la emisiunea ”Showbiz Report”, la Antena Stars.

Ce a spus Alex Ashraf despre problemele din căsnicia cu Oana Zăvoranu

La rândul lui, Alex Ashraf a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat în căsnicia cu Oana Zăvoranu. Bărbatul a spus care a fost, din punctul lui de vedere, principalul motiv pentru care lucrurile începuseră să nu mai fie roz în relația lor. ”Ea era plecată toată ziua la clinică. Ne depărtasem, dar pandemia ne-a unit. Am petrecut mult timp împreună”, a spus el.

Oana Zavoranu, despre problemele din casnicia cu Alex Ashraf. Ce s-a intamplat intre cei doi. Ne departasem
Oana Zavoranu si sotul ei, Alex Ashraf

Soțul Oanei Zăvoranu s-a referit la o clinică medicală privată pe care vedeta a anunțat că a deschis-o din bani proprii, fără fonduri europene de investiții sau credite bancare. Actrița a precizat atunci că aceasta este o dovadă că zvonurile lansate la adresa ei, precum acela că obișnuiește să cheltuiască banii mamei sale și că nu se pricepe la afaceri, sunt false.

Oana Zăvoranu își face propria emisiune

De curând, Zăvo a anunțat că e pusă pe fapte mari. Oana Zăvoranu își face propria emisiune în care va duce un ”război” cu influencerițele din România, pe care în ultima vreme le-a tot criticat, pe rețelele de socializare. Vedeta a precizat că la acuzațiile pe care le va aduce va prezenta și dovezi. Emisiunea va putea fi văzută pe internet, pe canalul de YouTube al actriței.

”Dăm drumul la treabă și o facem în stil mare! Asumat și pe față! V-am promis ceva ce nu s-a mai făcut în România și mă țin de cuvânt! Miercuri, ora 19.00, începe adevărata NEBUNIE a Oanei Zăvoranu! Am pus tunurile pe influencere și nu mă las până nu dărâm toate miturile create în jurul acestor mocangioaice care deja sufocă pe toată lumea”, a scris Oana Zăvoranu, pe contul ei de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...