Oana Zăvoranu anunță că pleacă din România. Unde vrea să se mute vedeta

Cristian Cojocaru 03.12.2020, 15:40
Oana Zăvoranu anunță că pleacă din România. Unde vrea să se mute vedeta

Plină de suprize ca întotdeauna, Oana Zăvoranu anunță că pleacă din România. Vedeta dorește să se afle cât mai aproape de soțul său, Alex Ashraf. Aceasta a luat deja în calcul mediul cel mai prielnic pentru ea și departe de influencerii la adresa cărora are numai critici de adus.

Oana Zăvoranu anunță că părăsește România

Surprinzătoarea Oana Zăvoranu, a fost întrebată de unul dintre admiratorii săi dacă s-a gândit să se mute din România. Înainte de a răspune la această întrebare, artista a dorit să aducă niște critici la adresa mai multor vedere dar și la adresa ”căpușelor”, așa cum le numește Oana pe influencere. Soția lui Ashraf, găsește mereu modalități de a ieși în evidență, mai ales în presă. De această dată, atenția i s-a concentrat asupra divorțului anului. Nu numai că a adus ironii pe baza subiectului dar a și menționat faptul că nu crede în despărțirea celor doi.

„Din 2 noiembrie se va schimba, nu o să mai fie ce a fost. A venit bomba care va zgudui România. s-au despărțit ăștia doi. Se poate mai rău decât știrea cu COVID-u’! E mai rău! De joi seară, cele șapte pisici erau toate foarte agitate și constipate cum nu au fost niciodată. Am zis că poate bobițele, poate că s-a schimbat vremea. Aseară mă sună angajații și mi-au zis : „Băi, Oana. Ce crezi? S-au potolit pisicile. Nu mai sunt constipate”, a declarat Oana pentru Antena Stars, imediat după ce a aflat de divorț.

Atacurile Oanei nu au sfârșit aici și următoarele vizate de către aciditatea fostei actrițe au fost influencerele. În opinia acesteia, acest tip de persoane sunt doar niște ”căpușe” care nu ar face nimic altceva decât să se machieze în fața oglinzii.

Oana Zăvoranu s-a gândit să-și cumpere o casă împreună cu soțul ei, Alex Ashraf
Oana Zăvoranu s-a gândit să-și cumpere o casă împreună cu soțul ei, Alex Ashraf

”Influencer e cineva care influențează”

Oana Zăvoranu a adăugat că nu se lasă până când nu va scăpa țara de astfel de influenceri. Aceasta este de părere că dacă dorești să influențezi generații de tineri, trebuie să deții multe studii și diplome în diferite domenii.

„Eu le las pe astea muritoare de foame. De ce sunt așa de pornită? Păi ce înseamnă influencer? Influencer e cineva care influențează. Au influențat lume niște nume, niște oameni care au rămas în istorie. Nu se poate să facă reclamă la 10 creme într-o zi și să spună că sunt toate geniale. Cum te poți da cu 10 creme și să știi că este cea mai bună?”, a declarat artista pentru Antena Stars, în urmă cu câteva zile.

Referitor la viața sa personală, aceasta este decisă să își asigure și un alt loc în afară de cel din România. Așadar, pentru viitor, Oana Zăvoranu s-a gândit să-și cumpere o casă împreună cu soțul ei, Alex Ashraf în Statele Unite ale Americii. Aceasta și-ar dori să locuiască și acolo dar și în România, potrivit spynews.ro .