Oana Zăvoranu, anunț neașteptat despre copil. Cum a apărut alături de soțul ei

Iancu Andreea 26.10.2020, 20:04
Oana Zăvoranu, anunț neașteptat despre copil. Cum a apărut alături de soțul ei

În urmă cu mai mult timp, Oana Zăvoranu nu avea niciun gând să devină mamă. Vedeta era chiar extrem de vehementă în fața celor care o întrebau frecvent când va face un copil. Totuși, recent, Oana și soțul său au vorbit deschis despre acest subiect și se pare că lucrurile s-au mai schimbat în privința dorințelor vedetei.

Ce spunea Oana Zăvoranu despre ideea de a deveni mamă

Frumoasa brunetă este un adevărat personaj în cadrul showbiz-ului românesc. Actrița a reușit să iasă din tipare de fiecare dată, cucerind publicul cu personalitatea sa. Pentru că spune mereu lucrurilor pe nume, Oana Zăvoranu nu a ezitat să vorbească deschis și despre subiectul copiilor. Foarte mulți au întrebat-o de-a lungul timpului când plănuiește să devină mamă.

Extrem de dură când vine vorba despre viața ei personală, Oana a făcut o remarcă atunci când a ajuns la capătul răbdării cu întrebarea care i se adresează mereu.

„Uite că nu vreau ,că nu e momentul încă, că nu simt și că nu e treabă voastră. Ok ? Întrebare mega comunistă și impertinență ?, zilnic pusă! ?. Mă și vedeți pe MINE făcând sondaje în rândul populației >? Faptul că împărtășesc cu voi multe din viața mea, nu înseamnă că vorbim și despre ce trebuie fac eu în patul meu. Și în mod constant, întrebarea asta vine numai de la țărănci înapoiate, care cred în mintea lor că scopul vieții este să faci 100 de copii, să stai numai călăre zi și noapte și să te fălești după cu ei !?”, spunea Oana Zăvoranu, în urmă cu ceva timp.

Oana Zăvoranu și soțul său, Alex Ashraf au vorbit despre copil
Oana Zăvoranu și soțul său, Alex Ashraf au vorbit despre copil

Vedeta pare să se gândească serios la ideea de a avea un copil

Dacă până acum nu concepea o viață de femeie cu copil, recent, Oana Zăvoranu și soțul său au deschis acest subiect intim pe o rețea de socializate. Cei doi par să fi început să ia în considerare planul de a avea împreună un copil, conform mărturisirilor lor.

Ba chiar au dezvăluit și sexul bebelușului. În timp ce Oana își dorește un băiețel, Alex Ashraf și-ar dori să fie tată de fată. Rămâne de văzut dacă aceste gânduri se vor materializa, iar vedeta și soțul său vor deveni părinți.

„Eu am zis că vreau fată, să nu am concurență, să stea cu mama. Pe când un copil? Stați și veți vedea. Ai burtică?„, a spus Alex Ashraf, în timp ce Oana l-a completat: ” Da, puiule, nu mai pot. Sunt într-o burtă toată!”. ”Nu, că vrem. Vrem amândoi un bebe. Oana vrea băiat, eu vreau fată!”, a continuat soțul Oanei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...