Oana Zăvoranu spune adevărul la început de an. Ce se întâmplă cu mariajul cu Alex Ashraf. Primele imagini

Diana Radu 03.01.2020, 11:18
Oana Zăvoranu spune adevărul la început de an. Ce se întâmplă cu mariajul cu Alex Ashraf. Primele imagini

După ce anul trecut s-a scris că Oana Zăvoranu s-ar fi despărțit de soțul său pentru Dorian Popa, vedeta a spus adevărul la început de an. Se pare că relația dintre aceasta și Alex Ashraf este din ce în ce mai puternică, iar flacăra iubirii nu s-a stins niciodată.

Oana Zăvoranu despre mariajul cu Alex Ashraf: ”Suntem puternici împreună, ne iubim”

Actrița din ”Sacrificiul” a postat o poză pe contul său de Instagram alături de soțul său prin care le arată fanilor că marea sa iubire a fost și va rămâne Alex. Imaginea îi înfățișează pe cei doi fericiți unul în brațele celuilalt ciocnind un pahar de șampanie în cinstea noului an. De asemenea, Oana Zăvoranu a ținut să le transmită și urmăritărilor săi o urare.

”Suntem puternici împreună, ne iubim, suntem frumoși și sănătoși, iar asta e tot ce contează… ce e mai bun abia acum începe pentru noi doi. Așteptăm anul nou cu tot ce are el mai frumos să ne ofere. Vă dorim fericire, dragoste, sănătate și să se împlinească tot ce vă puneți în minte. A….și liniște sufletească, știu că sună puțin stereotip, dar contează mai mult decât vă imaginați”, a scris Oana Zăvoranu pe pagina sa de Instagram.

Oana Zăvoranu, Alex Ashraf, relație, poză
Oana Zăvoranu despre mariajul cu Alex Ashraf: ”Suntem puternici împreună, ne iubim”

Imagine cu cei doi îndrăgostiți a adunat 9,491 de aprecieri și a stârnit mai multe reacții în rândul fanilor. ”Ce tot vorbește lumea, se vede că sunteți fericiți”, ”Sunteți foarte frumoși”, ”Sunteți minunați împreună , iubiți-vă mult și lăsați gura lumi să vorbească”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Oana Zăvoranu și Alex Asharf s-au căsătorit în urmă cu trei ani, iar evenimentul a fost unul extrem de discret. Chiar dacă Alex este mai tânăr cu 15 ani decât Oana, relația dintre ei doi merge excelent, iar vârsta nu a fost niciodată un impediment în calea fericirii lor. Alex a cucerit-o pe vedeta TV cu insistența lui, dar și gratie corectitudinii de care a dat dovada în relația cu bruneta. Nașii celor doi îndrăgostiți au fost Silviu şi Mihaela Prigoană.