Oana Zăvoranu, acuzaţii grave. Cine este miliardarul care i-a furat zeci de milioane de euro

Badea Violeta 22.10.2021, 14:34
Oana Zăvoranu, acuzaţii grave. Cine este miliardarul care i-a furat zeci de milioane de euro

După o vacanță binemeritată, Oana Zăvoranu a revenit în forță cu un nou sezon al emisiunii care se difuzează pe canalul ei de Youtube. Nici nu au început bine filmările că vedeta a și venit cu o serie de dezvăluiri uluitoare. Iată ce miliardar a furat-o cu zeci de milioane de euro.

Oana Zăvoranu, lăsată fără 23 de milioane de euro

Așa cum ne-a obișnuit, Oana Zăvoranu este o fire directă și nu ezită să-i pună la zid pe cei care au supărat-o. De gura vedetei nu a scăpat nici regretatul multimiliardar Dan Petrescu. Frumoasa brunetă aduce acuzații grave la adresa acestuia.

Vedeta a exlicat cum i-ar fi fost furate nu mai puțin de 23 de milioane de euro prin tot felul de artificii financiare și off-shore-uri din Cipru de una dintre firmele conduse din umbră de miliardarul Dan Petrescu. Oana Zăvoranu a spus care a fost, de fapt, legătura dintre familia sa și afaceristul care s-a stins din viață recent în urma accidentului aviatic de lângă Milano.

„Să-i fie țărâna ușoară, din punctul meu de vedere e bine că se odihnește… Într-adevăr, o legătură există între Mărioara Zăvoranu și Dan Petrescu.

Eu sunt cea care am avut de-a face cu Dan Petrescu, de fapt, pentru că mămica mea nici măcar nu știa de existența lui Dan Petrescu în cadrul firmei fondate de tatăl meu, Nicolae Zăvoranu.”, a declarat vedeta.

Oana Zavoranu, lasata fara 23 de milioane de euro
Oana Zavoranu, lasata fara 23 de milioane de euro

Cum au dispărut banii Oanei Zăvoranu

Superba brunetă a explicat cum a descoperit lipsa celor 23 de milioane de euro. Vedeta susține că banii aceștia ar fi trebuit să ajungă în posesia ei, ca moștenire.

„Mărioara Zăvoranu nu l-a cunoscut niciodată pe Dan Petrescu. Dan Petrescu mi-a furat, din ceea ce am reușit eu să descopăr în momentul respectiv, 23 de milioane de euro! Milioane de euro care se aflau într-un off-shore din Cipru, Nicosia.

Deci, 23 de milioane mi-au fost furate de sub nas, 23 de milioane de euro făcuți de Agricomex, de tatăl meu, bani care în mod normal și firesc trebuiau să ajungă în posesia mea. Asta este legătura care există de fapt între milionarul mort că nu a pilotat bine avionul sau asasinat de forțele străine sau de cine vreți voi și familia Zăvoranu!

Doar 23 de milioane de euro, atât, nimic mai mult! În rest, să îi fie țărâna ușoară, acum se odihnește, nu îi mai folosesc nici cele 3 miliarde”, a mai adăugat Oana Zăvoranu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...