Momentul în care Oana Zăvoranu a scos-o din platou cu forţa pe Monica Gabor. Scandal uriaş

Ana Anitoiu, Ștefan Olteanu 13.10.2021, 19:45

Momentul în care Oana Zăvoranu a scos-o din platou cu forţa pe Monica Gabor a fost rememorat de actriță. Scandalul din emisiunea ”Pact cu diavolița” pe care o prezenta ea la Kanal D în urmă cu aproximativ zece ani a fost uriaș.

Care a fost motivul pentru care Oana Zăvoranu a dat-o afară din emisiune pe Monica Gabor

Monica Gabor, pe atunci Columbeanu, a enervat-o pe Oana Zăvoranu de cum a intrat în platou. Invitata n-a fost mulțumită de paharele de șampanie și nici de calitatea ciocolatei cu care a fost întâmpinată în 2009 în emisiunea ”Pact cu diavolița”.

La un moment dat, Oana Zăvoranu i-a propus Monicăi Gabor un casting pentru a-și găsi un șofer. Unul dintre băieții prezenți la emisiune a luat-o în brațe și a așezat-o pe un pian. Deși inițial a zâmbit, fosta soție a lui Irinel Columbeanu s-a răzgândit și i-a spus prezentatoarei că nu este de acord ca acea scenă să fie difuzată.

”Te rog frumos să ieși din emisiune și să-nveți să respecți oamenii în momentul în care te aduc în emisiune, că tu ești plătită ca să vii într-o emisiune. Ești o filfizoancă și pui o grămadă de condiții și țipi și ți s-a urcat la cap.

Te rog să ieși în momentul acesta din platoul emisiunii. Imediat. Ieși din platou, că ești o mironosiță și o nesimțită. Gata. Am încheiat. Păi tu ai senzația că pui la punct pe cineva? Nu mă interesează, n-are șofer. Dați-o cu totul afară. Haide! Repede, că avem treabă”, i-a spus Oana Zăvoranu invitatei ei, Monica Gabor, pe atunci Columbeanu.

Ce a spus Oana Zăvoranu după ce și-a amintit acel moment

Oana Zăvoranu și-a adus aminte de acest moment la Wowbiz de la Kanal D. Actrița a povestit că Monica Gabor ”tremura ca piftia” când i-a spus să plece din platoul emisiunii ”Pact cu diavolița”.

”Tremura ca o piftie. Ea se credea un fel de prințesă, Angelina Jolie era un fel de Cenușăreasă. Un bărbat a luat-o în brațe și a pus-o pe pian. A fost în extaz, după vreo 10 minute și-a dat seama că s-a supărat. La intrare noi aveam o fântână cu ciocolată și ne-am gândit să întâmpinăm invitații și cu șampanie și cu ciocolată.

Tot spunea că nu sunt potrivite paharele de șampanie, că nu e așa bună ciocolata… Avea niște fițe… Șoferul ei, cum a auzit că e rost de scandal, dispăruse, s-a dus în mașină”, a povestit Oana Zăvoranu la Kanal D.

Actrița și prezentatoarea a mai dezvăluit că Monica Gabor a cerut peste 500 de euro pentru a se prezenta la emisiune și că a pus numeroase condiții.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...