Pepe, mărturisire dureroasă după atâta timp de la divorţ. Ce i-a făcut Oana Zăvoranu: “Ani de zile s-a întâmplat”

Iancu Andreea, Anca Lupescu 19.10.2021, 08:22
Pepe, mărturisire dureroasă după atâta timp de la divorţ. Ce i-a făcut Oana Zăvoranu: “Ani de zile s-a întâmplat”

Divorțul dintre Pepe și Oana Zăvoranu ținea ocupată prima pagină a ziarelor de scandal în urmă cu mai bine de zece ani. Cele două vedete, care trăiseră o poveste frumoasă de dragoste, decideau să pornească pe drumuri separate, după cinci ani de mariaj. Deși au trecut ani buni de atunci, Pepe a făcut recent o mărturisire dureroasă despre divorț și ceea ce s-a întâmplat între el și Oana. Nimeni nu se aștepta ca artistul să spună lucrurilor pe nume cu atâta sinceritate.

Pepe, despre cel mai dureros moment de la divorțul de Oana Zăvoranu

Chiar dacă, la acel moment, divorțul dintre Pepe și Oana Zăvoranu a fost intens analizat de presa de scandal, încă există detalii pe care nimeni nu le știe despre despărțirea momentului de la acea vreme. Deși și-au spus vorbe dure unul altuia, Querida lansând acuzații grave la adresa fostului soț, puțini știu care a fost cel mai dureros moment pentru Pepe de la divorțul de Oana Zăvoranu. Solistul a vorbit de curând, în cadrul podcastului Bar Online, de pe canalul său de Youtube, despre ce s-a întâmplat în perioada în care a divorțat de prima sa soție.

Pepe a mărturisit că a rămas cu o durere în suflet din cauza faptului că a rămas fără multe lucruri personale, cu valoare sentimentală, în momentul în care a anunțat despărțirea de Oana. Deși artistul a recunoscut că a depus plângere la Poliție, oamenii legii nu au reușit să îi rezolve cazul nici până în ziua de astăzi. Cântărețul s-a arătat extrem de supărat pentru că nimeni nu a făcut nimic pentru a-l ajuta să își recupereze bunurile, în ciuda faptului că existau numeroase dovezi.

Pepe, mărturisire după divorțul de Oana Zăvoranu
Pepe, dezvăluiri dureroase despre divorțul de Oana
foto – captură Youtube

„Oamenii pe care i-a trimis ea au plecat cu toate lucrurile mele”

Deși situația este încheiată, Pepe a rămas cu un mare regret în suflet după perioada tumultoasă în care a trebuit să treacă în timpul divorțului de prima soție. Între el și Oana Zăvoranu au existat tensiuni uluitoare, care au culminat cu sustragerea unor lucruri din casă, obiecte personale pe care Pepe susține că le avea de dinainte de căsnicie. Din păcate, artistul regretă că a pierdut multe amintiri dragi, lucruri cu o valoare sentimentală inestimabilă, în timp ce polițiștii, cei care ar fi trebuit să rezolve plângerea cântărețului, au privit neputincioși, fără reacție aproape, la pierderea suferită de Pepe.

Vii, imi iei totul din casa, din proprietatea mea si nu se intampla nimic. Am facut plangere: televizorul ala e de la mama, a disparut, uite actele lui. Ai filmare cand l-au luat. Mobila asta e cumparata de mine, pentru ca era casa si era sediu de firma, uite facturile. Unde e mobila? Nu stiu. Pai uite filmare cum au bagat-o in masina cu numarul cutare. Nimic! S-a clasat, s-a inchis dosarul. Si pe ce ne legam? Nu ai masca, amenda! Daca ma prinzi cu radarul, nu ajunge permisul la Udristei si eu sunt in ziar, ma dai exemplu. Dar nu trebuie sa va fac si eu de c$%$t cand sunteti de c$%$t?

Deci mie mi-au luat toata casa atunci, nu zic ca a luat-o Zavoranca personal. Oamenii pe care i-a trimis ea, au plecat cu toate lucrurile mele. Eu daca ma duceam acolo, eram de vina. Eu am facut plangere la Politie, aia imi fura lucrurile. Si atunci eu ce trebuia sa fac? Le faceam circul televiziunilor! Eu am luat-o de la zero in momentul ala! Eu nu am mai avut nimic in casa! Eu nu mai am poze cu mine, cd-uri, casete, videoclipuri. Mi-au luat si camerele de luat vederi din pereti. Tot! Erau toate ale mele! Nu te duci si tu la Politie?

Aveam si casa asigurata. Asigurarea ce mi-a zis? Sa va zica Politia! Faceti-va asigurari! Eu am incercat sa fiu cat mai normal la cap! Dezamagirile mele sunt tot pentru institutiile statului! Penibil! Imi pare rau de amintirile mele, nu mai am nimic. Mi-a cerut recent o televiziune o poza cu mine de cand eram mic! Nu mai am! Nu vorbesc despre o geaca de piele pe care am dat multi bani, vorbesc despre o bratarica primita cadou de la mamaie. Nu mai am nimic de atunci! Financiar erau bani multi!

S-au intamplat lucrurile astea de ani de zile si nu am zis nimic. Stii de ce? Ca mi-e scarba de ei! Uite ca le spun, dar le spun la mine acasa, aici! Nici nu erau obiecte de partaj, erau bunurile mele personale de dinaintea casatoriei. Noi nu aveam de impartit nimic legal, nu am acumulat nimic in timpul casatoriei. Nu aveam ce sa impartim! Si eu atunci am facut plangere pentru ale mele personale, am predat atunci imagini de la televiziunile care au filmat, uite cine le-a luat, unde le-a dus, cu numere de masini, cu tot. S-a intamplat ca le-a luat declaratii tuturor si au spus nu stiu. S-a clasat dosarul.

Eu daca eram nesanatos, ma duceam si le rupeam picioarele. Eu nu mai aveam atunci nici baterie la baie, au luat tot. Ce am rezolvat? Am asteptat vreo trei ani de zile ca procesul sa se finalizeze favorabil, dar nu a fost asa! Si macar sa le zic si eu ca sunt de c@#$t! Ca nu am zis-o nicaieri, o zic acum! De mare c@#$t!, a povestit Pepe în cadrul podcastului Bar Online.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...