Oana și Viorel Lis, internați din cauza Covid. Se află în aceeași rezervă de spital, în ce stare sunt

Stan Filon 14.11.2021, 15:41
Oana și Viorel Lis, internați din cauza Covid. Se află în aceeași rezervă de spital, în ce stare sunt

Oana și Viorel Lis trec prin momente grele, după ce au fost depistați cu coronavirus. Cei doi au ajuns la Spitalul Matei Balș, din Capitală. Primul care s-a internat a fost chiar Viorel Lis, care avea probleme serioase. Când au văzut ce saturație are, medicii de pe ambulanță l-au internat de urgență.

Oana și Viorel Lis au ajuns la spital după ce s-au infectat cu Covid

Viorel Lis se află internat la Spitalul Matei Balș din Capitală. A făcut testul de covid vineri, însă când a ieșit rezultatul fostul primar era deja internat, deoarece starea sa de sănătate nu era una bună deloc. În plus, acesta are și multe alte afecțiuni, așa că medicii au decis să-l interneze de urgență.

Fostul primar nu a vrut să ajungă la spital, iar Oana nu l-a putut convinge. A fost nevoie să intervină și buna lor prietenă Mara Bănică, pentru a-l convinge că aceasta este cea mai bună opțiune. Viorel Lis are schema completă de vaccinare și și-a făcut în urmă cu doar o lună chiar și Boosterul, doza a treia.

Oana si Viorel Lis au ajuns la spital dupa ce s-au infectat cu Covid
Oana si Viorel Lis au ajuns la spital dupa ce s-au infectat cu Covid

”Îi scăzuse saturația la vreo 80 și ceva”

”Am vorbit cu Oana chiar în această dimineață, ea e mai bine, Viorel e așa și așa. El făcuse booster-ul (n.r. doza a treia) luna trecută. El a făcut ambele doze ale vaccinuluil în luna martie. Oana m-a sunat alaltăieri că Viorel nu vrea să meargă la spital. Au chemat Salvarea, l-au testat, dar rezultatul nu apucase să vină. Ea era pozitivă, iar Viorel aștepta rezultatul, însă îi era rău, îi scăzuse saturația la vreo 80 și ceva. Eu l-am determinat să se ducă la spital. Oana, săraca, l-a dus cu căruciorul la mașină, că Viorel nu poate să mai meargă. L-au internat și l-au trecut pe Remdesivir. Oana s-a dus, ieri, să-și facă tratamentul și au internat-o și ea. E în aceeași rezervă cu el!”, a dezvăluit Mara Bănică pentru Click.ro.

Viorel Lis, ajuns la 77 de ani, a recunoscut că nu se simte bine deloc. ”Sunt terminat la plămâni. Nu pot să vorbesc, nu-mi dau voie, domnișoarele asistente spun că obosesc, că nu mi-e bine. Nu e cu mine (n.r. Oana). Ea nu e internată. Face tratament de acasă, trebuie să vină să facă niște injecții”, a spus Viorel Lis pentru Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...