Necazul uriaş prin care trece Oana Lis. A ajuns la capătul puterilor

Ana Anitoiu 01.10.2021, 23:48

Oana Lis trece prin momente dificile. Soția lui Viorel Lis a dezvăluit că a ajuns la capătul puterilor după ce, în ultima vreme, starea fostului primar al Bucureștiului n-a fost deloc bună.

Cu ce probleme se confruntă Oana Lis

Oana Lis a spus că soțul ei nu se simte bine. În vârstă de 77 de ani, Viorel Lis a suferit o semi-pareză la picioare, iar în prezent abia mai poate merge, cu ajutorul ei. Recent, fostul primar s-a confruntat cu o nouă problemă.

“De curând a avut un virus care circulă prin oraş, norovirus. Am chemat Salvarea de două ori, trebuia să se interneze. Simptomele erau foarte urâte: stări de ameţeală, nu poţi mânca, scaune diareice.

Mai ales la un un om în vârstă cum e Viorel, te dezechilibrezi imediat. Am chemat Salvarea, l-au pus pe perfuzii şi i-au dat tratament”,  a spus Oana Lis, potrivit click.ro.

Necazul urias prin care trece Oana Lis. A ajuns la capatul puterilor
Oana si Viorel Lis

Oana și Viorel Lis au probleme financiare

De asemenea, Oana Lis a dezvăluit că se confruntă cu probleme financiare. A rămas datoare de două luni la întreținere și se gândește cu teamă la faptul că facturile vor crește în curând, când va veni frigul.

“Am rămas datoare cu două luni la întreţinere! Nu am plătit! Mă gândesc cu groază că vine iarna şi se măresc facturile. Nu mi-e ruşine s-o spun. Mă tem pentru Viorel.

Mi-e frică de momentul în care se va sfârşi. Nu pot să spun că nu mi-e frică. Eu din cauza asta m-am făcut şi psiholog. Ca să-mi rezolv fricile astea”, a spus Oana Lis.

Peste jumătate din pensia fostului primar al Bucureștiului, ce se ridică la suma de 3.000 de lei, este cheltuită pe medicamentele de care Viorel Lis are nevoie în fiecare lună.

”Viorel, după o viață de muncă, are pensie de 3000 de lei. La un calcul la rece, cam 800 de lei sunt pastilele, extra pe lângă cele subvenționate de stat. Dacă are nevoie de o terapie, de un RMN, alți 700 de lei.

Întreținerea, partea lui, 300 de lei, mâncarea pentru un om cu diabet… nu-i ajung 3000 de lei”, a explicat Oana Lis anterior, la Antena Stars.

În plus, Oana Lis a spus că a fost nevoită să-și închidă cabinetul psihologic, deoarece trebuie să fie acasă tot timpul ca să aibă grijă de soțul ei. Ea se gândește să primească oamenii care au nevoie de ședințe acasă, dar deocamdată, întrucât pandemia de coronavirus nu a luat sfârșit, oferă consultații doar online.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...