Oana Roman, veste rea. Ce se întâmplă acum cu mama sa, Mioara: „M-am speriat foarte tare”

Badea Violeta 22.02.2022, 17:55

Mioara Roman a trecut prin momente îngrozitoare anul trecut, când a ajuns de mai multe ori pe patul de spital, confruntându-se cu diverse afecțiuni. Se pare că nici în 2022 fosta soție a lui Petre Roman nu traversează clipe prea grozave. Recent, Oana Roman a dezvăluit, pe rețelele sociale, că mama sa a ajuns din nou în grija medicilor. Iată ce se întâmpla acum cu Mioara Roman!

Mioara Roman, din nou la spital

În cursul acestei zile, Oana Roman le-a dat o veste extrem de tristă fanilor săi de pe Instagram. Vizibil afectată, vedeta le-a povestit acestora că mama ei a ajuns din nou la spital, după ce a acuzat o stare de rău.

Mioara Roman a ajuns în grija medicilor încă de sâmbătă, însă Oana Roman a ținut totul secret pentru a nu-i răpi Izabelei bucuria vacanței şi nici ziua ei de naştere.

„Mulţi dintre voi aţi observat că nu sunt în apele mele. Încă de când eram în vacanţă mulţi mi-aţi spus că se întâmplă ceva. Nu am vrut să îi stric Izabelei bucuria vacanţei şi nici ziua ei de naştere.

Din păcate, mama a ajuns din nou la spital. Sâmbătă dimineaţa, m-au sunat cei de la centru să îmi spună că nu se simte bine şi că au chemat Salvarea să vadă ce se întâmplă cu ea.”, a povestit Oana Roman, pe Instagram.

Oana Roman Instagram

„Acum este internată”

Oana Roman a dezvăluit că s-a speriat foarte tare, fiindcă ea nu era acasă în momentul în care mama ei trecea prin momente delicate.

Cu toate astea, vedeta a fost liniștită de cei de la centrul de recuperare, acolo unde Mioara Roman este internată de mai multă vreme și face diverse tratamente pentru a se pune pe picioare.

Oana Roman a ținut să le mulțumească celor de acolo pentru modul în care s-au ocupat de fosta soție a lui Petre Roman. După câteva investigații, cadrele medicale de la spital au aflat că mama Oanei Roman s-a simțit rău din cauza unei infecţii netratate.

„M-am speriat foarte tare pentru că a fost pentru prima oară când noi nu eram acasă şi nu am putut controla nimic. Mă felicit încă o dată pentru decizia de a o interna pe mama în acest centru pentru că nu ştiu ce s-ar fi întâmplat dacă era singură în casă. Ei s-au ocupat exemplar de ea până să mă sune, Salvarea era ajunsă deja, fusese văzută de un medic.

Acum este internată, au vrut să afle cauza stării de rău. După multe investigaţii, s-a aflat că are o infecţie care trebuie tratată. Nu am văzut-o de când e internată, nu am voie în spital din cauza regulilor covid, din păcate. Îmi tot spune la telefon că nu îi place la spital, că vrea să plece de acolo, dar asta e situaţia, tratamentul trebuie urmat”, a mai spus Oana Roman.

Amintim că, anul trecut, Mioara Roman s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, iar Oana Roman a decis să o interneze pe mama ei într-un centru de recuperare.

La vremea aceea, vedeta a primit numeroase critici, fiindcă a ales să își lase mama în acea unitate. Totuși, influencerița a mărturisit că acel centru în care se află fosta soție a lui Petre Roman are toate facilitățile și nu seamnănă deloc cu un azil.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...