Oana Roman, în pericol. Un infractor condamnat pentru tortură a pus ochii pe vedetă. Cum a ameninţat-o

Iancu Andreea 02.02.2022, 13:21
Oana Roman, în pericol. Un infractor condamnat pentru tortură a pus ochii pe vedetă. Cum a ameninţat-o

Oana Roman a rămas șocată după ce s-a trezit amenințată de un infractor, chiar pe rețelele de socializare. Vedeta a dezvăluit că s-a simțit în pericol aflând că bărbatul fusese condamnat pentru tortură și că se află în libertate. Fiica lui Petre Roman a povestit întreaga întâmplare într-o emisiune televizată.

Oana Roman, amenințată de un infractor condamnat pentru tortură

Fiica fostului premier Petre Roman este o prezență constantă în mediul online, acolo unde comunică adesea cu urmăritorii săi. Vedeta nu este însă scutită de numeroase episoade de hate, fiind ținta multor episoade de critici gratuite pe internet. Chiar dacă s-a obișnuit să fie adesea criticată de către ceilalți, Oana Roman nu a putut trece peste un episod care a determinat-o să se simtă în pericol, după ce un infractor condamnat pentru tortură a amenințat-o.

Vedeta a dezvăluit în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars că a primit un mesaj de amenințare din partea unui bărbat, despre care ulterior a aflat că este un infractor periculos. Aceasta este îndrăgită de mulți fani, care i-au și trimis informații despre individul care o amenința. În plus, Oana Roman a ținut să îi avertizeze pe urmăritorii săi cu privire la astfel de persoane cu un comportament și limbaj îngrijorător.

„Eu primesc tot felul de mesaje de hate, cred că toată lumea primește. Am primit un mesaj mai virulent și mai periculos decât de obicei. Mă făcea în toate felurile, îmi explica cum ar vrea să bată la mine ca surdul în tobe, ceva de genul ăsta. Le-am spus eu urmăritorilor să aibă grijă pentru că astfel de persoane sunt periculoase.

Niște fete care mă urmăresc mi-au trimis niște articole care arătau că această persoană este un infractor periculos, cu foarte multe dosare la activ, cu pușcărie, cu condamnări cu executare”, a povestit Oana Roman, în cadrul emisiunii Showbiz Report.

Oana Roman, în pericol, după ce un infractor a amenințat-o
Oana Roman, amenințată pe internet de către un infractor

„Eu nu mi doresc ca vreodată în viața asta să mă întâlnesc cu acest personaj”

Vedeta a recunoscut că s-a simțit în pericol după ce a primit mesajele bărbatului, mai cu seamă după ce fanii săi i-au trimis detalii despre acesta. Se pare că individul este un infractor care, în trecut, a fost condamnat la opt ani de pușcărie și are șapte dosare penale pentru amenințare și tortură.

„Există niște articole în ziare care arată că are 7 dosare penale pentru tortură și amenințare și a făcut 8 ani de pușcărie. Sunt niște fapte concrete și reale, condamnări cu dosare. El nu e din București, e din Constanța. Eu nu mi doresc ca vreodată în viața asta să mă întâlnesc cu acest personaj. Acum nu mai este în pușcărie. Oamenii nu se pot controla, au diverse probleme ale lor și se varsă pe unii și pe alții”, a adăugat vedeta.

Chiar dacă este activă pe rețelele de socializare și își dezvăluie adesea fragmente din viața personală, Oana încearcă întotdeauna să îi avertizeze pe urmăritorii săi cu privire la anumite situații sau persoane periculoase, la fel ca în cazul bărbatului din partea căruia a primit aceste amenințări.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...