Oana Roman şi Marius Elisei, din nou împreună. Unde au plecat în vacanţă

Ioana Bucur 22.05.2021, 08:01
Oana Roman şi Marius Elisei, din nou împreună. Unde au plecat în vacanţă

Oana Roman şi Marius Elisei, din nou împreună. După un divorț dureros și reproșuri dure aduse de vedetă fostului ei soț, se pare că relația celor doi s-a schimbat radical. Unde au plecat în vacanță.

Oana Roman şi Marius Elisei, din nou împreună

Când vine vorba despre fericirea fiicei sale, Oana Roman este dispusă să facă orice. Chiar dacă au decis ca drumurile să li se separe, punând punct căsniciei în luna februarie a acestui an, vedeta știe cât de important este pentru un copil să își aibă ambii părinți alături. Oana Roman şi Marius Elisei, din nou împreună, chiar dacă doar pentru câteva zile. Cei doi au plecat împreună într-o minivacanță, departe de București.

Fiica fostului premier și-a construit o comunitate frumoasă de fani pe Instagram. Vedeta postează zilnic, ținându-și cei aproape 250 de mii de urmăritori la curent cu tot ce se întâmplă în viața sa. Vineri, Oana Roman a publicat un InstaStory dintr-o cameră de hotel, iar în imagini apar Isabela și fostul ei soț, Marius Elisei. Mai mult, aceasta a dat de înțeles că ideea vacanței în trei a fost chiar a bărbatului:

„Ești fericită că te-a adus tati la munte?”, a întrebat-o Oana Roman pe fiica ei în timp ce prezenta camera în care vor sta în următoarele zile.

Oana Roman şi Marius Elisei, din nou împreună
Imaginile postate de Oana Roman din vacanța la munte

Marius Elisei s-a răzgândit

Oana Roman și-a dorit de la bun început ca separarea lor să nu o afecteze în niciun fel pe fiica sa, susținând că, pentru a se dezvolta armonios, un copil are nevoie de prezența ambilor părinți. Din păcate, Marius Elisei se pare că nu s-a lăsat convins prea ușor să mai petreacă timp în compania fostei sale soții. La începutul primăverii, Oana Roman dezvăluia că l-a invitat, la insistențele Isabelei, într-o vacanță în Egipt, însă a fost refuzată cu vehemență.

La acea vreme, Oana povestea că Marius o evita, bănuind că motivul comportamentului bizar ar fi fost, cel mai probabil, o altă femeie.

„Am fost în februarie în Egipt, mi-a plăcut mult acolo. E ziua mea pe 13 aprilie, fac 45 de ani. Cu nebunia asta cu COVID-ul nu pot să fac nimic, petrecere. Așa că am zis să plec o săptămână în vacanță. Isa și-a dorit ca Marius să meargă cu noi în vacanță. Data trecută când am mers amândouă în vacanță, Isa l-a sunat că vrea ca data viitoare să vină și el cu noi. L-am sunat acum să vină cu noi că vrea Isa. A zis: nu vin. Nu e scump, e până în 500 de euro, sigur și-ar permite, la 5 stele, e un lux incredibil. Și aseară a fost la noi s-o ia pe Isa la el. I-am zis iar să vină și m-a refuzat. L-am întrebat: ai pe cineva? Isa mi-a zis că ai avea mai multe. Și el mi-a zis: „Nu, am decât una singură”!”, a spus Oana Roman, la emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe