Oana Roman, surprinsă într-o ipostază neaşteptată. Cum a fost filmată vedeta la o petrecere

Ana Ionescu 17.05.2021, 18:24

Oana Roman nu se lasă doborâtă după divorțul de Marius Elisei. Pare că deja și-a făcut un plan, astfel încât să nu mai piardă nicio clipă de distracție. Își trăiește viața din plin și s-a înconjurat de prieteni. Recent, Oana a fost surprinsă într-o ipostază neașteptată.

Cum a fost filmată Oana Roman la o petrecere

Oana Roman se bucură de relaxările ce au intrat în vigoare de sâmbătă, 15 mai. Chiar ea spunea adesea pe Instagram că abia așteaptă să revină la o viață normală. Acum, Oana profită din plin de libertate și merge la aproape toate evenimentele la care este invitată.

Zilele trecute, a mers la o petrecere, unde a fost filmată de prietena sa Vica Blochina într-o ipostază neașteptată. Pare că l-a uitat pe Marius Elisei şi se distrează la maxim la petreceri chiar cu cu shoturi de tequila, căci așa a fost surprinsă vedeta la ultima distracție alături de prietenii săi.

La începutul anului, Oana a mers doar cu fiica ei Isabela într-o vacanță în Egipt. Cele două s-au distrat pe cinste, după cum a reieșit din numeroasele imagini pe care vedeta le-a publicat pe rețelele de socializare.

”Sunt în vacanță. O săptămână vreau să mă relaxez împreună cu Isa, și să uit de toate. Va pup de la umbră palmierilor!”, le-a transmis Oana Român fanilor săi din mediul online în timp ce se află în vacanță în Egipt.
Oana Roman, surprinsa intr-o ipostaza neasteptata. Cum a fost filmata vedeta la o petrecere
Oana Roman s-a distrat pe cinste la ultima petrecere

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat în luna februarie

Oana Roman și Marius Elisei au anunțat anul trecut, înainte de sărbători, că au decis să pună punct mariajului lor. Cei doi au divorțat în luna februarie anul acesta, la notar.
„Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorinţa mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înţeles că nu se mai poate merge mai departe şi o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieţii profesionale, cât şi personale. Cred că e cea mai bună decizie şi cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am şi să-mi văd de viaţa mea”, a fost anunțul făcut de Oana Roman despre divorț în urmă cu câteva luni.
Urmăriți Impact.ro și pe