Noi probleme pentru Oana Roman. Ce a aflat vedeta când şi-a dus fiica la doctor

Iancu Andreea 21.05.2021, 15:55
Noi probleme pentru Oana Roman. Ce a aflat vedeta când şi-a dus fiica la doctor

Oana Roman și-a dus recent fiica la doctor pentru un control de rutină și a aflat ce trebuie să facă pentru sănătatea copilei în următoarea perioadă. Atentă din acest punct de vedere cu toți membrii familiei sale, vedeta nu ezită să facă vizite regulate la medic, însă micuța Isabela a tot evitat să ajungă la un consult de teamă. Copila, la fel ca orice micuț de vârsta ei, preferă să evite astfel de întâlniri cu oamenii în halat alb. Totuși, Oana, o mamă responsabilă, a reușit să o convingă pe fiica ei să meargă la control și bine a făcut pentru că în joc este sănătatea micuței.

Ce a aflat Oana Roman după ce și-a dus fiica la doctor

Un control de rutină a fost suficient pentru ca Oana Roman să afle ceea ce ar trebui să urmeze micuța Isabela în perioada următoare. Vedeta a mers la medicul la care copila a fost verificată în primii ani de viață, însă a reușit cu greu să o convingă pe fiica sa. Pentru că se teme de ace și în general, de medici, Isabela a tot evitat să dea ochii cu pediatrul. Totuși, faptul că Oana Roman și-a dus fiica la medic a fost de bun augur.

Vreau să ne recomande să mergem la un nutriționist și vreau să te vadă. Să-ți facă o dietă, i-a spus Oana Roman fiicei ei, potrivit Antena Stars.

Ce a aflat Oana Roman când și-a dus fiica la doctor
Oana Roman și Isabela, fiica ei

Micuța Isabela trebuie să urmeze un regim alimentar și să facă sport

Conștientă de faptul că fiica sa a luat ceva proporții în ultima perioadă și mai cu seamă cunoscând luptele pe care inclusiv ea le-a purtat împotriva kilogramelor în plus, Oana Roman a decis să caute ajutor specializat. Astfel, ea a mers cu micuța sa la pediatru, întreaga experiență de convingere a copilei fiind difuzată în emisiunea „Mămici de pitici cu lipici” de la Antena Stars. Chiar dacă micuța a tot avut impresia că urmează să i se ia sânge, Oana i-a explicat cu calm că vor merge la un simplu control.

Astfel ea a aflat ce trebuie să facă Isabela pentru o greutate optimă. După control, medicul i-a stabilit micuței o dietă pe care trebuie să o urmeze pentru a ajunge la kilogramele potrivite pentru vârsta ei. În plus, exercițiile fizice nu trebuie să lipsească dintre activitățile copilei, cele recomandate de specialist fiind unele pe care micuța le poate face acasă. Astfel, Oana speră să reușească să facă progrese cu Isabela, spre binele copilei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...