Oana Roman, reacţie dură pe Instagram. Nu a mai rezistat: „Ipocrizie crasă”

Iancu Andreea, Ana Ionescu 20.10.2021, 12:27
Oana Roman, reacţie dură pe Instagram. Nu a mai rezistat: „Ipocrizie crasă”

Oana Roman, fiica fostului premier Petre Roman, este de ani buni în atenția publicului, fiind cel mai adesea criticată pentru diferite aspecte ale vieții sale. Deși a încercat mereu să aibă un discurs onest și care să îi dezvăluie personalitatea puternică, vedeta pare să fi ajuns la capătul răbdării. Oana Roman a avut recent o reacție dură pe Instagram, unde a decis să le transmită celor vizați un mesaj clar. Deși a fost adesea criticată, devenind subiect de glume în ultimele trei decenii, Oana Roman a pus piciorul în prag și și-a spus of-ul.

Cum a reacționat Oana Roman pe Instagram

Viața Oanei Roman poate fi considerată asemenea unui roller coaster. De la momente de fericire, precum venirea pe lume a Isabelei sau împăcarea cu fostul său soț, Marius Elisei, până la cele dificile, în care a fost nevoită să treacă prin probleme de sănătate, vedeta poate fi admirată pentru personalitatea puternică. Din păcate, expunerea în mediul online i-a adus Oanei numeroase critici, existând multe guri răutăcioase care aleg să vorbească nepotrivit la adresa vedetei. De curând, Oana Roman a avut o reacție dură pe Instagram.

Vedeta a transmis un mesaj influencerilor din România dar și utilizatorilor de rețele sociale. Oana Roman nu a mai rezistat și a răbufnit, fiind nemulțumită de atitudinea celor care o critică. Ceea ce este neașteptat este faptul că unii dintre cei care astăzi folosesc vorbe urâte la adresa fiicei lui Petre Roman sunt chiar unii dintre foștii săi colaboratori. Sătulă de critici, Oana a decis să spună lucrurilor pe nume și a vorbit cu onestitate despre ceea ce trăiește.

Eu sunt Oana Roman, o ciudățenie pentru ei. Una care nu face parte din lumea lor, a influencerilor curați și minunați, eu sunt aia grasă, penibilă și prost îmbrăcată, de care se face mișto de 30 de ani și noi ne amuzăm în tăcere, dar altfel luptăm vajnic și ipocrit împotriva bullyingului. Unii au și uitat că ne-am întâlnit, că am lucrat vreodată împreună, se feresc să spună asta, ca și cum e penibil și rușinos să spună că au lucrat cu Oana Roman. Ei sunt altă ligă, da. Numai că eu sunt în liga în care voi ați vrut să ajungeți și nu veți reuși niciodată.

Mai ușor cu ipocrizia asta minunată. Luați de la mine exemplu dacă vreți asumare și capul sus, și susținere, ca să rămâi în picioare demn 30 de ani, în care ai fost călcat în picioare de absolut toată lumea. Doar eu, aia care nu e ca voi, a avut curaj să spună lucruri. Dintotdeauna. De când eu eram deja cineva… și voi nu prea. O să vă supărați, o să mă urâți și mai tare, o să mă boicotați și mai mult. Dar măcar zic ce simt. Așa că mai ușor cu ipocrizia asta minunată. A fi influencer nu înseamnă doar să vinzi haine și să spui ce viață faină ai tu. Să fii influencer adevărat înseamnă să-ți asumi și când e bine, și când nu e. Când ești influencer șmecher îți asumi hate-ul. Eu mi-l asum de 30 de ani, când o să aveți voi 30 de ani de hate, mai discutăm. Mă deranjează ipocrizia asta crasă!, a spus Oana Roman pe Instastory.

Oana Roman, reacție dură pe Instagram
Oana Roman și Marius Elisei

Vedeta trece printr-o perioadă dificilă, în ciuda reîntregirii familiei sale

Începutul acestuia an o găsea pe Oana Roman în postura de femeie proaspăt divorțată, după ce ea și Marius Elisei luau decizia de a se despărți. După ce amândoi au semnat actele în fața notarului, lucrurile s-au schimbat. Cuplul s-a reapropiat, reușind să depășească impedimentele care i-au adus în fața divorțului. Împăcarea a fost primită cu bucurie în special de fiica celor doi, Isabela, care are acum ocazia să se simtă protejată de ambii părinți.

Pe de altă parte, mama vedetei, Mioara Roman se confruntă cu o formă de Parkinson care a dus-o de multe ori în fața medicilor, pentru îngrijire. În prezent, aceasta face tratament și urmează pașii recomandați în cadrul unei clinici private, acolo unde Oana Roman merge frecvent pentru a-și susține mama. De asemenea, și Oana are nevoie de o intervenție chirurgicală, despre care a mărturisit că urmează să o facă chiar luna viitoare.

Recent s-a aflat că Oana Roman va suferi o operație de abdominoplastie. „Eu în zona abdomenului am o plasă și o operație cu o tăietură foarte mare și urâtă. Nu am voie să fac nici proceduri în acea zonă, pentru că acolo organele trebuie să stea liniștite. Eu sunt tăiată de deasupra buricului până jos, de sus în jos. Tăietura va dispărea în urma operației pe care o voi suferi, pentru că bucata respectivă de piele se taie, a explicat vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...