Oana Roman, înjurată ca la uşa cortului de un cunoscut milionar. Ce i-a putut spune

Nicu Stan 13.10.2021, 19:46

Oana Roman a fost înjurată și jignită ca la ușa cortului de către un milionar din țara noastră. Scandalul a avut loc într-o benzinărie din București, acolo unde vedeta TV își alimenta cu carburant mașina. Milionarul nu a avut loc să-și parcheze bolidul de lux, astfel că a început tărăboiul.

Oana Roman, momente de coșmar la benzinărie. Vedeta a fost înjurată de un milionar român

Oana Roman a trecut prin momente de groază după ce un milionar de la noi a înjurat-o ca la ușa cortului. Fiica fostului premier Petre Roman își alimenta liniștită mașina, într-o benzinărie din București, moment în care asupra ei s-a abătut un val de înjurături.

Milionarul Dan Nicorescu, ajuns în benzinărie, a constatat că nu are loc pentru bolidul său de lux, din cauza mașinii Oanei Roman, astfel că a început să o înjure pe aceasta.

Dan Nicorescu nu avea loc sa isi parcheze masina de masina Oanei Roman
Dan Nicorescu nu avea loc sa isi parcheze masina de masina Oanei Roman

Dan Nicorescu a început să înjure

Milionarul a început să o înjure și să o jignească, iar vedeta nu a stat cu mâinile în sân. A scos repede telefonul și a început să îl filmeze, după care a făcut imaginile publice pe InstaStory.

Oana Roman a rămas cu un gust amar după întâlnirea nedorită cu milionarulastfel că a vrut să le arate prietenilor virtuali ce a pățit.

Oana Roman, supărată tare de cele întâmplate

Milionarul ar fi putut să poarte o conversație normală în care să o roage pe vedetă să îi facă loc, însă acesta a preferat să înjure și să jignească, lucru care a enervat-o foarte tare pe soția lui Marius Elisei.

”Cu sunet vă rog. N-am apucat să filmez când era în dreptul meu și mă înjura și mai tare de mamă, de familie de morți și altele. Acest domn erudit și gentleman. Care mă înjură pentru că stau pe margine în parcare și nu are loc de mine în mintea dânsului. Foarte drăguț. Trăim în România!’, a scris Oana Roman pe InstaStory.

Constatarea Oanei Roman

Oana Roman a rămas profund dezamăgită de modul în care milionarul a ales să gestioneze întreaga situație. În plus, aceasta a tras un semnal de alarmă referitor la comportamentul pe care Dan Nicorescu l-a avut. Oana Roman a precizat că degeaba ai mulți bani, dacă nu ai educație și nici bun-simț.

”Acesta este nivelul de educație și maniere al unor oameni care consideră că doar prin bani ei reprezintă ceva. Neînțelegând că, din păcate, cu bani nu cumperi nici educație, nici bun-simț, nici bune maniere”, a mai adăugat Oana Roman.

Urmăriți Impact.ro și pe