Oana Roman, decizie radicală. Vedeta vrea să se opereze. Ce intervenție estetică își face: „Voi merge la un spital privat”

Iancu Andreea, Ozana Mazilu 10.10.2021, 09:14

Oana Roman a anunțat că vrea să se opereze, apelând la medici pentru o intervenție estetică necesară. Vedeta, care s-a luptat cu kilogramele în plus ani buni, a ajuns în prezent la o formă fizică de admirat, după ce o perioadă a fost criticată pentru aspectul său exterior. Mult mai atentă la modul în care arată, Oana Roman a decis că este momentul să își acorde puțin timp și să se lase pe mâna specialiștilor pentru a rezolva o situație estetică ce o deranjează.

Oana Roman vrea să se opereze. Vedeta a anunțat pentru ce intervenție estetică s-a programat

La 45 de ani, Oana Roman este mai plină de viață ca oricând. Vedeta este în ultima vreme pusă pe schimbări, iar reluarea legăturii amoroase cu fostul său soț, Marius Elisei, i-a adus un plus de energie. În timp ce schimbările din casă i-au ocupat majoritatea timpului, după ce cuplul a decis să amenajeze o terasă cochetă, acum vedeta este pregătită pentru o nouă schimbare. Oana Roman a anunțat că vrea să se opereze, apelând la o intervenție estetică necesară pentru ea.

După ce a slăbit uluitor de mult, Oana se confruntă cu o situație neplăcută la nivelul abdomenului. Dincolo de pierderea unui număr impresionant de kilograme, vedeta a suferit o intervenție dificilă după nașterea micuței sale Isabela, astfel că a rămas cu o cicatrice urâtă. Pentru a o corecta, Oana va apela la medicii specialiști pentru o operație de abdominoplastie, care va îndepărta surplusul de piele și va corecta estetic zona abdomenului. Operația este deja programată pentru luna noiembrie, la o clinică privată.

Eu în zona abdomenului am o plasă și o operație cu o tăietură foarte mare și urâtă. Nu am voie să fac nici proceduri în acea zonă, pentru că acolo organele trebuie să stea liniștite. Eu sunt tăiată de deasupra buricului până jos, de sus în jos. Tăietura va dispărea în urma operației pe care o voi suferi, pentru că bucata respectivă de piele se taie. Și buricul e tăiat. Trebuie făcută o operație estetică un pic. O voi face la privat. În luna noiembrie sunt programată la operație. Am făcut toate analizele și un CT. Sunt pregătită!, a declarat Oana Roman la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

Oana Roman vrea să se opereze și apelează la o intervenție estetică
Oana și fostul său soț, Marius Elisei, s-au împăcat

Cum a reușit Oana Roman să slăbească în ultima perioadă

Mulți s-au întrebat cum a reușit Oana Roman să scape de kilograme într-un timp aproape record. Vedeta, care a fost adesea criticată pentru surplusul de greutate, a povestit recent care a fost regimul la care a apelat. Deși gurile rele afirmau că a apelat la medici pentru o operație de micșorare a stomacului, în realitate Oana a ținut un regim strict. Aceasta a apelat la tehnica de fasting, consumând alimente timp de opt ore și făcând pauză timp de 16 ore, a băut lichide și astfel a reușit să ajungă de la măsura 50 la 42-44.

Eu am continuat să slăbesc anul acesta, deși proceduri nu mai fac din martie. Am făcut doar fasting. 16 ore nu mănânc, opt ore mănânc. Beau ceai, că mă ajută să nu-mi fie foame. Am slăbit vreo 20 de kilograme. Acum intru în măsura 42-44. Am pornit de la XXXL, măsura 50. Acum îmi iau haine măsura L. Nu vreau să am mai puțin de 70 de kilograme. Nu vreau să-mi cadă fața!, a mai explicat vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...