Oana Roman pleacă în vacanţă fără Marius Elisei. Toată lumea credea că s-au împăcat

Ana Anitoiu, Diana Timișoreanu 29.06.2021, 07:59

Oana Roman pleacă în vacanţă în Franța fără Marius Elisei, spre surprinderea tuturor celor care s-au bucurat că cei doi s-au împăcat. Vedeta a explicat de ce tatăl fiicei sale nu o va însoți în acest concediu.

Cine a făcut primul pas spre împăcare

Oana Roman a povestit recent că Marius Elisei a fost cel care a făcut primul pas spre împăcare. Vedeta a spus că bărbatul a devenit extrem de romantic, la fel cum era la începutul relației lor, și că vrea să o surprindă în fiecare zi.

”Florile pe care mi le ia tot timpul sunt puse în câte ceva și când se usucă păstrăm ghiveciul și Isa face colecție. Deja biroul e plin, de la câte flori primesc. A fost la început romantic, iar acum iarăși. Si eu îl iubesc foarte mult.”, a spus Oana Roman.

Oana Roman pleaca in vacanta fara Marius Elisei
Oana Roman si Marius Elisei

Motivul pentru care Oana Roman pleacă în vacanță fără Marius Elisei

În ciuda faptului că au reușit să lase în urmă neînțelegerile ce au dus la despărțirea lor și să își mai acorde o șansă, Oana Roman și Marius Elisei nu vor merge în vacanță împreună. Fiica lui Petre Roman a explicat că a programat în urmă cu mult timp o vacanță în Franța, doar alături de fiica ei, înainte de împăcare.

”Vacanța in Franța era stabilită de mult timp. După ce te-am rugat să vii în Egipt și nu ai vrut, am zis să nu te mai rog iar”, a mai spus Oana Roman la Antena Stars. Marius Elisei este sigur, însă, că vor merge și împreună peste hotare pentru a sărbători împăcarea.

Cum au anunțat Oana Roman și Marius Elisei că sunt din nou împreună

La aproximativ jumătate de an de când au divorțat la notar, Oana Roman și Marius Elisei au găsit o cale să se împace, spre marea bucurie a fiicei lor, dar și a fanilor. Cei doi au dat vestea cea mare printr-o fotografie în care apar sărutându-se, făcută la o petrecere unde Pepe a fost naș alături de noua sa iubită, Yasmine. ”Iubirea învinge mereu”, a scris ea în descriere. Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginea!

Oana Roman a spus că a remarcat foarte multe lucruri ce s-au schimbat la Marius Elisei. Și nu este singura. Prietenii lor le-au observat de asemenea. Vedeta a recunoscut că are și ea de făcut unele schimbări și că va avea grijă ca în timp să elimine orice ar putea să le strice relația.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...