Oana Roman, salvată de la moarte în ultima clipă. Vedeta, mărturisire dureroasă: “Mi-a redat viaţa”

Stan Filon, Anca Manolica 25.06.2021, 10:32
Oana Roman, salvată de la moarte în ultima clipă. Vedeta, mărturisire dureroasă: “Mi-a redat viaţa”

Oana Roman a trecut de la fericire, la agonie, în urmă cu 7 ani, când a adus-o pe lume pe fiica sa, Isabela. Momentul de bucurie al nașterii a fost umbrit la câteva luni de probleme grave de sănătate care s-au abătut asupra fiicei lui Petre Roman. A fost salvată de la moarte, iar acum îi mulțumește din nou celui pe care ea îl numește ”îngerul meu pe pământ”.

Oana Roman, mulțumiri pentru cel care a salvat-o de la moarte în ultima clipă

Oana Roman a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare îngerul său păzitor pe pământ. Este vorba despre medicul care a salvat-o de la moarte, în urmă cu 7 ani, când s-a confruntat cu probleme grave de sănătate, după cezariana prin care a adus-o pe lume pe fiica sa, Isabel.

Alături de fotografia cu medicul Gabriel Mitulescu, Oana Roman a adăugat un text superb, plin de recunoștință pentru cel care a salvat-o atunci când s-a aflat la un pas de moarte. ”Îi port acestui om o prețuire infinită. El este îngerul meu de pe Pământ și datorita lui eu trăiesc sănătoasă. Viața mea a fost și la propriu și la figurat în mâinile lui și a reușit sa ma salveze atunci când am fost la limita dintre viață și moarte.

Oana Roman, salvata de la moarte in ultima clipa
Oana Roman, salvata de la moarte in ultima clipa

”Respect și recunoștință veșnică”

Aveam un nou născut acasă și eu ma luptam pentru viața mea. El mi a redat viata și în mâinile lui m-am născut a doua oară. Respect și recunoștință veșnică, va mulțumesc domnule doctor Gabriel Mitulescu”, a scris Oana Roman pe Facebook.

A urmat după acele probleme de sănătate o lungă perioadă de recuperare, când de foarte mare ajutor i-a fost nimeni altul decât soțul său, Marius Elisei. Cei doi au ales să se despartă în urmă cu ceva timp, dar cărările lor s-au tot intersectat de dragul fiicei lor. S-au intersectat atât de mult în ultima perioadă încât Oana Roman și Marius Elisei au anunțat recent că sunt din nou împreună.

”Noi împreună am fost și când, mă rog, au fost perioade mai tensionate între noi doi. Pentru ea am fost împreună atât de mult cât s-a putut, adică nu i-am lipsit cu totul niciodată”, a spus Oana Roman.

Urmăriți Impact.ro și pe