Oana Roman și Marius Elisei, sărut intens în public, deși sunt divorțați. „Iubirea învinge mereu”

Iancu Andreea, Alexandru Ioanid 27.06.2021, 23:27

Vestea mult așteptată de fanii cuplului format din Oana Roman și Marius Elisei a venit, după ce foștii soți au dezvăluit un sărut în public, deși sunt încă divorțați. Astfel, perechea de îndrăgostiți confirmă împăcarea mult discutată în ultima perioadă. După ce Marius și-a arătat regretul în cazul divorțului de Oana, încercând să o recucerească cu gesturi frumoase și romantice, se pare că fiica lui Petre Roman a cedat într-un final și și-a ascultat inima. Aceasta a postat primele fotografii după împăcare, atât Oana cât și Marius apărând extrem de fericiți împreună.

Oana Roman și Marius Elisei, sărut în public, deși sunt divorțați

Între soții Roman-Elisei pare să se fi reaprins focul dragostei. Cei doi au fost văzuți tot mai des împreună, motivând ieșirile și timpul petrecut unul în compania celuilalt prin nevoia Isabelei de a-i avea pe părinții săi alături. Totuși, fanii cuplului și-au pus semne de întrebare atunci când Marius Elisei a început să facă gesturi romantice față de fosta sa soție, astfel că au apărut mai multe zvonuri legate de o eventuală împăcare între cei doi. Recent însă, Oana Roman și Marius Elisei au confirmat împăcarea printr-un sărut în public, surprins în imagini de îndrăgostiți. Deși sunt divorțați, cei doi nu s-au sfiit să dea frâu liber sentimentelor.

Doar câteva luni au reușit să stea separați părinții Isabelei, cuplul divorțând în fața notarului chiar la începutul acestui an. Deși de-a lungul celor opt ani de relație și șapte de mariaj, între Oana și Marius au existat tensiuni, relația dintre ei erodându-se treptat până la separare, se pare că lucrurile se îndreaptă pe drumul cel bun. Cei doi părinți au lăsat să se înțeleagă că formează din nou un cuplu, însă foștii soți făcând public un gest extrem de intim. Prezenți la o petrecere unde Pepe a fost naș alături de proaspăta sa iubită, Yasmine, Oana Roman și Marius Elisei au dat frâu liber iubirii și s-au sărutat. Imaginea care îi surprinde pe cei doi într-o postură pasională a stârnit reacții incredibile din partea urmăritorilor Oanei, care au apreciat mesajul vedetei.

Iubirea învinge mereu, a scris ea.

Oana Roman și Marius Elisei, sărut în public, deși sunt divorțați
Sărutul care confirmă că Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat

Cum au reacționat fanii cuplului

Peste 24.000 de aprecieri a strâns Oana Roman pe contul său de Facebook după ce a postat imaginile în care apare în tandrețuri alături de fostul său soț, Marius Elisei. În plus, comentariile urmăritorilor sunt extrem de înduioșătoare, mulți dintre aceștia bucurându-se pentru împăcarea celor doi.

Felicitări și să fie pentru totdeauna, de dragul fetiței voastre minunate și, nu în ultimul rând, de dragul vremurilor bune împreună! Sunteți frumoși!

Mă bucur din suflet pentru tine și Doamne ajută ca împăcarea să fie până la finalul vieții voastre!

Foarte frumos! Îmi pare bine pentru voi! Sunteți o familie frumoasă, să rămâneți mereu așa!, au scris fanii vedetei pe pagina de Facebook, în dreptul imaginilor cu cei doi sărutându-se.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...