Măruță nu o iartă așa ușor pe Alexandra Stan! Prezentatorul Pro TV a revenit cu dezvăluiri, după atacul artistei la adresa lui: “Adevărul trebuia spus!”

Badea Violeta 03.09.2021, 08:47

Un nou război în showbiz! După ce Alexandra Stan a apărut în podcastul lui Damian Drăghici și s-a plâns de comportamentul lui Cătălin Măruță, care i-ar fi încălcat intimitatea și ar fi scris anumite lucruri foarte urâte despre ea, a venit rândul prezentatorului de la Pro TV să facă dezvăluiri atât în direct, cât și pe rețelele de socializare. Iată ce a scris Cătălin Măruță pe Facebook!

De la ce a pornit conflictul dintre Cătălin Măruță și Alexandra Stan

Zilele trecute, Alexandra Stan a fost invitată în podcastul lui Damian Drăghici de pe YouTube. La un moment dat, vedeta a mărturisit că e foarte supărată pe Cătălin Măruță, fiindcă prezentatorul TV a invitat-o în emisiunea lui în urmă cu aproximativ o lună și a făcut anumite dezvăluiri, deși aveau o înțelegere. Mai mult decât atât, vedeta spunea că nu o să mai mergă la el în emisiune niciodată, nici pentru toți banii din lume.

„Zilele trecute, am avut o întâmplare cu Măruță. Și m-a supărat foarte, foarte tare, pentru că eu la Cătălin țineam foarte mult, și la Andra și niciodată nu m-a deranjat cu nimic, eu nu l-am deranjat pe el cu nimic, a fost o chestie așa..adică, cu toate că multă lume vorbea despre el, că ce face el la TV…

A făcut niște chestii foarte urâte, a trecut peste tot managemantul meu, peste casa de discuri, peste PR, peste deciziile noastre de a nu da, a nu difuza un anumit material, cu toate că i-am zis să-l dea peste data de 30, l-a dat cu două sau trei săptămâni inainte, a scris niște lucruri despre mine foarte nasoale.

Eu am fost la doctor și mi-a zis doctorul că nu o să pot să fac copii un an, iar dacă fac oricum e challenging, adică pot să-mi dereglez glanda hipofiză și să fac tumoare și să mor.

Și el scria că nu-mi mai acopăr burta, că sunt însărcinată și chestii d-astea. Și sincer, mi s-a părut ofarte urât din partea lui și n-o să mai vorbesc niciodată și nu o să mai merg niciodată la Cătălin Măruță, în nicio emisiune pe care o are el, pentru niciun ban din lumea asta…”, a mărturisit atunci artista.

De la ce a pornit conflictul dintre Catalin Maruta si Alexandra Stan
De la ce a pornit conflictul dintre Catalin Maruta si Alexandra Stan

Replica lui Cătălin Măruță

Cătălin Măruță nu s-a mai putut abține și i-a dat replica Alexandrei Stan după ce aceasta i-a distrus imaginea. Acesta a deschis subiectul, în direct, în timpul unei discuții cu Lora. El a început să demonteze toate acuzațiile care i se aduc și a acuzat-o pe căntăreață că minte.

„Măruţă: Dacă are probleme de sănătate, din toată inima, mă rog să îi fie bine. Nu poţi să ne acuzi pe noi, mai ales că erau glume. Dintr-odată te schimbi aşa?

Lora: Cine ştie, poate s-a întâmplat ceva.

Măruţă: Mă uitam la tine cum povesteai despre mesajele acelea de hate de la oameni şi simţeam acelaşi lucru.

Lora: Nu trebuie să iei lucrurile personal.

Măruţă: Şi eu am familie, copii, şi nu pot fi judecat pentru ceva ce nu am făcut, Lora: E o durere acolo”, a fost dialogul dintre Cătălin Măruță și Lora.

Nici după pauza de publicitate spiritele nu s-au calmat, prezentatorul TV este hotărât să-și facă dreptate și a subliniat că va veni și cu dovezi.

„A spus nişte minciuni, azi vrem să vă arătăm şi imagini, şi ce a făcut la noi în platou. Povestea asta pleaca de la un mesaj pe care o sa vi-l citesc mai târziu.”, a spus Măruță, la Pro TV.

Catalin Măruță, noi dezvăluiti pe rețelele de socializare

Cătălin Măruță a continuat seria dezvăluirilor și pe rețelele de socializare. Prezentatorul TV le-a explicat fanilor săi de ce a ținut neapărat să lămurească lucrurile. Vedeta Pro TV spune că nu suportă să fie atacat pe nedrept.

„Am dorit să lămuresc astăzi, în cadrul emisiunii, o situație care devenise ingrată. Și, potrivit reacțiilor ulterioare, bine am făcut. Este vorba despre atacul fără sens al Alexandrei Stan la adresa mea și a colegilor mei.

Inițial, doream să-i răspund săptămâna trecută, atunci când a fost difuzat episodul din podcastul lui Damian Drăghici, în care Alexandra Stan susținea că i-am pus întrebări nepotrivite, legate de o eventuală sarcină, sugerând că aveam cunoștință că suferă de o afecțiune care nu-i permite să rămână însărcinată.

Ei bine, nu știam de problema ei medicală, nici eu, nici vreun coleg din redacția „La Măruță”. Nu am răspuns atunci pentru a preveni posibile interpretări cum că aș vrea să promovez sezonul care urma să înceapă. Am răspuns astăzi spontan și cât se poate de sincer, prezentând imagini din care – sper să fie limpede pentru toată lumea – să reiasă cum au stat lucrurile de fapt (aveți linkul in BIO).

Adevărul trebuia spus! Și eu am familie, am prieteni, nu-s doar acel Măruță care apare la televizor și vă face să zâmbiți sau care vă supără câteodată. Sunt și eu un om care nu suportă să fie atacat pe nedrept.”, a scris Cătălin Măruță pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...