Oana Roman, mărturisire dureroasă despre Marius Elisei. “Mă evită”

Ana Anitoiu 05.04.2021, 10:27

Oana Roman a făcut o mărturisire dureroasă despre Marius Elisei. Vedeta a dezvăluit că fostul ei soț a început să o evite, deoarece are o nouă relație, așa cum i-a spus chiar el. Însă, fiica lor, Isa, i-a povestit mamei sale cu totul altceva despre ce se întâmplă în viața tatălui ei.

Oana Roman, mărturisire despre Marius Elisei

Oana Roman a povestit că a vrut să meargă într-o vacanță în trei, cu ocazia zilei ei de naștere, ce va fi pe 13 aprilie. Vedeta l-a invitat pe Marius Elisei să i se alăture în concediu, la dorința fetiței lor, Isa. Însă, s-a lovit de un refuz. De altfel, comportamentul general al fostului ei soț s-a schimbat, în ultima vreme. Fiica lor i-a spus mamei sale că ar fi vorba despre mai multe iubite, dar bărbatul a negat această variantă, spunând că în viața lui există o singură femeie.

”Am fost în februarie în Egipt, mi-a plăcut mult acolo. E ziua mea pe 13 aprilie, fac 45 de ani. Cu nebunia asta cu COVID-ul nu pot să fac nimic, petrecere. Așa că am zis să plec o săptămână în vacanță. Isa și-a dorit ca Marius să meargă cu noi în vacanță. Data trecută când am mers amândouă în vacanță, Isa l-a sunat că vrea ca data viitoare să vină și el cu noi. L-am sunat acum să vină cu noi că vrea Isa. A zis: nu vin. Nu e scump, e până în 500 de euro, sigur și-ar permite, la 5 stele, e un lux incredibil. Și aseară a fost la noi s-o ia pe Isa la el. I-am zis iar să vină și m-a refuzat. L-am întrebat: ai pe cineva? Isa mi-a zis că ai avea mai multe. Și el mi-a zis: «Nu, am decât una singură»!”, a spus Oana Roman, la emisiunea ”Xtra Night Show” de la Antena Stars.

Oana Roman, marturisire dureroasa despre Marius Elisei. “Ma evita”
Oana Roman si Marius Elisei

Oana Roman, probleme în afaceri

În plus, Oana Roman a povestit că noua relație pe care o are Marius Elisei i-ar afecta afacerile. Mai exact, fostul ei soț ar refuza să o mai vadă chiar și atunci când este nevoie de o întâlnire strict în interes de serviciu. Vedeta a mai spus că Isa nu se mai poate bucura de momente cu ambii ei părinți alături, în general.

”A dorit să continuăm cu afacerea, să colaborăm. Dar pentru asta trebuie să ne întâlnim, să mergem împreună să luăm marfa, să facem poze. În ultima vreme evită, însă, să ne vedem. L-am invitat la cină. Îi e frică să nu-și strice noua relație! Nici în parc nu vrea să meargă cu mine, doar cu Isa”, a mai explicat Oana Roman. ”I-am zis că trebuie să existe momente în care să mai fim și noi doi cu ea. Să mai mergem la un restaurant, la o masă. Vine, stă cu ea, nimic de reproșat. Dar să fim noi amândoi și Isa, nu vrea. În ultima vreme nu prea mai vrea să ne vedem. Acum mama e plecată, că înainte îl deranja mama. Dar tot nu vrea să vină. Probabil că îi e frică să nu își strice această relație”, a adăugat vedeta, la Antena Stars.