Oana Roman, reproş adus tatălui său. Vedeta face o mărturisire dureroasă despre Petre Roman: „Eram cantitate neglijabilă”

Ioana Bucur, Ioana Nechifor 31.03.2021, 12:27
Oana Roman, reproş adus tatălui său. Vedeta face o mărturisire dureroasă despre Petre Roman: „Eram cantitate neglijabilă”

„Fata lui tata”, eticheta care i-a adus o viață întreagă de suferință și frustrări, dar ea a reușit ceea ce puțini copii de celebrități, indiferent de domeniul în care s-au consacrat, au putut: să își construiască propriul nume și să iasă din umbra părinților. Însă în spatele aparențelor stă o realitate pe care puțini ar suporta să o trăiască. Oana Roman, reproş adus tatălui său. Vedeta a făcut o mărturisire dureroasă despre Petre Roman.

Oana Roman, reproş adus tatălui său. Mărturisire dureroasă despre Petre Roman

Oana Roman a avut o copilărie privilegiată, din multe puncte de vedere, însă totul a venit cu un preț scump. Invitată la podcastul lui Mihai Morar, vedeta a mărturisit că libertatea câștigată de români după Revoluția din 1989 s-a transformat într-o temniță pentru ea. Era copil, abia intra în anii adolescenței când întreaga viață i-a fost dată peste cap. Nu mai avea voie să iasă singură din casă, de întâlniri cu prietenii nici nu se mai punea problema. În câteva zile a fost forțată să se maturizeze și să accepte că nu își va mai putea recăpăta niciodată vechea viață. Oana Roman, reproş adus tatălui său, cu lacrimi în ochi. Cum a trăit un copil primele luni după momentul Decembrie 1989.

„Ne-au mutat într-o casă….în Primăverii. Am urât locul ăla, din prima secundă. Pentru mine, când spui „Primăverii”, înseamnă coșmar. Stătea cu noi în casă un om de la armată, cu niște mitraliere, la propriu. În casă, cu noi! Nu știam dacă rămânem, plecăm, nu se știa ce va fi. Eu voiam să ies la joacă cu prietenii mei și mi s-a spus că nu mai am voie să merg nicăieri. Pentru mine, libertatea tuturor s-a transformat într-o închisoare”, i-a povestit Oana Roman lui Mihai Morar.

Oana Roman, reproş adus tatălui său
Oana Roman, la podcastul lui Mihai Morar

Acea perioadă a marcat, pentru Oana Roman, începutul unei bătălii lungi cu depresia. Prea mică să înțeleagă ce i se întâmpla, ce simțea, a povestit că se trezea în fiecare dimineață, in vila de protocol a familiei premierului de la acea vreme, cu un singur gând: coșmarul să se termine, iar viața lor să revină la normal. Din nefericire, nu a primit niciun sprijin de la omul pe care îl adora, aproape îl venera: propriul tată.

„Tata nu a venit acasă vreo două luni. El a dormit la Guvern vreo două luni de zile, mai venea o jumătate de zi sau o noapte, dar foarte rar. Mama stătea și ea foarte mult cu el. Prioritatea lor numărul unu aia a fost: guvernarea și salvarea țării. El s-a apucat de reconstrucție, cu toată mișcarea care a fost împotriva sa, iar mama s-a apucat de ce a crezut ea că e de făcut, adică de tot ce înseamnă partea socială”, a adăugat Oana.

„Am devenit cantitate neglijabilă”

Întrebată direct ce îi reproșează tatălui ei, a recunoscut că mult timp nici măcar nu a îndrăznit să creadă că ar avea vreun drept să facă asta, gândindu-se că a fost „sacrificată” pentru un scop nobil.

„Foarte mulți ani m-am gândit că nu am dreptul să-i reproșez nimic, pentru că totul ar fi fost pentru un scop mai presus de noi. În adâncul sufletului meu, însă, întotdeauna i-am reproșat faptul că a pus pe primul plan țara și nu pe mine, așa cum o făcuse până în acel moment. Eu, dintr-o prioritate, am devenit…poate e dur ce spun, dar am devenit cantitate neglijabilă. Cred că asta nu s-a mai schimbat niciodată, până acum”, a mărturisit Oana Roman.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...