FOTO EXCLUSIV. Dan Nicorescu nu dă doi bani pe regulile de circulaţie. Cum se comportă milionarul în trafic cu bolidul de jumătate de milion de euro

Iancu Andreea 22.02.2021, 15:54

Dan Nicorescu este un milionar controversat, celebru nu doar pentru parcul auto impresionant pe care îl deține dar și pentru încălcarea regulilor de circulație. Recent, omul de afaceri a dovedit încă o dată că pentru el nu contează legea, după ce și-a parcat mașina într-un loc neregulamentar. Reporterii impact.ro au surprins întreaga scenă în imagini.

Conduce bolizii de milioane de euro, dar încalcă regulile de circulație. Cum a fost surprins Dan Nicorescu parcându-și mașina, la cumpărături

Dan Nicorescu nu este un nume răsunător în showbiz însă ascunde o avere impresionantă, fiind considerat unul dintre cei mai bogați români. Cu proprietăți de milioane de euro și mașini de lux în garaj, cu nume pe care nu le poți pronunța, de o valoare care îți taie respirația, omul de afaceri poate să își permită orice. Chiar și nerespectarea regulilor în trafic. Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a fost surprins recent de către reporterii impact.ro în timp ce își făcea cumpărăturile de la un magazin cunoscut din Capitală.

Aflat în compania unei prezențe feminine, Dan Nicorescu nu s-a sfiit să parcheze exact la intrarea în centrul comercial, însă pe locul destinat persoanelor cu dizabilități. Nici măcar acesta nu a fost ocupat corespunzător, afaceristul reușind să execute o parcare total neinspirată și deloc încadrată în marcajele de pe asfalt. Fără nicio jenă, Nicorescu și-a făcut cumpărăturile și apoi a revenit relaxat la mașină. De altfel, omul de afaceri are antecedente în materie de circulație rutieră. El a fost implicat în trecut într-un accident, în urma căruia a lovit mai multe mașini parcate în timp ce se afla la volanul unuia dintre bolizii săi de lux.

Mașina de lux a lui Dan Nicorescu, parcată neregulamentar, pe locul persoanelor cu dizabilități
Mașina de lux a lui Dan Nicorescu, parcată neregulamentar, pe locul persoanelor cu dizabilități

Omul de afaceri, unul dintre bogații României

Puțini cunosc cine este, de fapt, Dan Nicorescu, unul dintre magnații României. Bărbatul, ajuns la vârsta de 53 de ani, este originar din Târgoviște și a reușit să strângă o avere impresionantă încă de la o vârstă fragedă. El a făcut comerț în Turcia și Serbia de la 20 de ani și astfel până la vârsta de 28 de ani avea deja primul milion de dolar strâns. Totodată, deși este la bază inginer de aeronave, el nu a profesat niciodată în domeniu. A preferat să se ocupe de afaceri cu fier vechi, extinzându-se ulterior la domeniul imobiliar.

Dan Nicorescu deține o vilă superbă în zona Herăstrău, unul dintre cele mai scumpe cartiere din București, locuință care este estimată la valoarea de 4 milioane de euro. Totodată, este fericitul posesor al unor bolizi de lux, cu mulți cai putere ascunși sub capotă. Omul de afaceri are în garaj mașini de mai bine de 2 milioane de euro, precum: Lamborghini Aventador (250.000 de euro), Aston Martin DBS Superleggera (350.000 de euro), Rolls Royce Phantom Coupe (500.000 de euro), Bentley Continental GT (300.000 de euro) dar și cel mai rapid Ferrari din lume, Superfast 812, în valoare de 450.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...