FOTO EXCLUSIV

Cum arată noua iubită a lui Dan Nicorescu, excentricul miliardar român. Au fost împreună cu Ferrari-ul să-și cumpere brânză. FOTO EXCLUSIV

Stan Filon, Narcisa Tomulescu 21.06.2021, 12:55

Dan Nicorescu, cel mai controversat miliardar al României, a fost surprins recent de paparazzy Impact.ro. Omul de afaceri s-a grăbit să cumpere …brânză, iar pentru asta și-a luat noua iubită, s-au urcat în cea mai rapidă mașină de la Ferrari și au demarat în trombă.

Cum arată noua iubită a lui Dan Nicorescu

Dan Nicorescu a fost surprins împreună cu noua sa iubită în timp ce au mers să cumpere brânză! Cei doi se aflau la bordul uneia dintre bijuteriile pe patru roți deținute de miliardar: un Ferrari Superfast 812 în valoare de 450.000 de euro. Dupa ce au cumparat branza , Nicorescu si noua iubita au pus branza în bolidul de lux, au luat o umbrelă și au mers la braț să manance la un restaurant de fițe din Floreasca. Dan Nicorescu (53 de ani), etichetat drept cel mai excentric milionar român, își scoate mai mereu la plimbare achizițiile.

Și nu ne referim la iubite, ci la mașini pe care ai ocazia să le vezi doar la saloanele auto internaționale. Are în garaj un Lamborghini Aventador (250.000 de euro), un Aston Martin DBS Superleggera (350.000 de euro), un Rolls Royce Phantom Coupe (500.000 de euro), un Bentley Continental GT (300.000 de euro), iar cireașa de pe tort e un Ferrari Superfast 812, în valoare de nu mai puțin de 450.000 de euro.

Cum arata noua iubita a lui Dan Nicorescu
Cum arata noua iubita a lui Dan Nicorescu

Averea sa a atras atenția hoților

Averea miliardarului și mașinile de lux atrag însă atenția hoților. Așa s-a întâmplat anul trecut, când patenera sa de viață s-a trezit cu doi hoți în vila evaluată la 4 milioane de euro, de pe Șoseaua Nordului. Degeaba a strigat. că nimeni nu i-a sărit în ajutor. Cei doi hoți au reușit să plece cu o mică avere.

”Astazi, in jurul orei 14.00, prin apel 112, o femeie a sesizat faptul ca in locuinta partenerului ei au patruns doi barbati necunoscuti, care prin violenta i-au sustras o suma de bani si bijuterii. La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Sectiei 2, care au asigurat zona, pana la momentul preluarii cazului de catre Serviciul Investigatii Criminale din Politia Capitalei, urmand a fi stabilita situatia de fapt si de drept”, a transmis Politia Capitalei.

Dan Nicorescu a început să strângă ban peste ban încă de pe vremea când avea doar 20 de ani. A făcut comerț în Turcia și Serbia, iar la 28 de ani a ajuns să facă deja primul milion de dolari.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...