Veşti bune pentru Oana. Mioara Roman a fost externată: „Totul e gata”

Mirabela Năstase 21.01.2021, 14:10

După mai multe probleme pe care le-a întâmpinat în ultima vreme, în sfârșit apare și o veste bună pentru Oana Roman. Mama acesteia, care a fost internată în spital și operată, a fost externată, spre fericirea Oanei Roman.

Veşti bune pentru Oana

Oana Roman nu s-a bucurat de prea multă liniște în ultima perioadă. Aceasta s-a despărțit de tatăl copilului ei, Marius Elisei, chiar înainte de Crăciun. În plus, mama ei, Mioara Roman s-a confruntat cu probleme de sănătate, astfel că a fost internată în spital, unde o suferit și o intervenție chirurgicală, în urma căreia i-a fost îndepărtat colecistul.

„Am zis că astăzi nu ies din casă pe frigul ăsta îngrozitor, dar a trebuit să ies, pentru că trebuie să mă duc la mama la spital să-i duc medicamentele. Din păcate, ea nu a fost externată astăzi sau ieri, cum credeam. Din păcate, va mai sta câteva zile la spital pentru că va suferi o intervenție laparascopică pentru a i se înlătura colecistul, pentru că avea această problemă și devenise urgentă”, afirma Oana Roman pe Instagram, recent.

Intervenția chirurgicală a Mioarei Roman a decurs perfect

Operația Mioarei Roman a decurs perfect, așadar, Oana s-a declarat cât se poate de fericită.

„Mama este bine. Cei de la spital m-au sunat pe la ora 10:00 să-mi zică că mama a ieșit din operație și că este la ATI câteva ore, apoi o vor duce în salon. Vreau să le mulțumesc din suflet oamenilor de la spital, tuturor celor care au grijă de mama de o săptămână, întregului personal de la spital. M-au ținut la curent în permanență cu tot ce se întâmplă cu mama și Slavă Domnului, este bine. Probabil că vineri o s-o iau acasă și totul o să fie ok”, transmitea spunea miercuri vedeta de la Antena Stars.

Oana Roman zambeste din nou
Oana Roman zambeste din nou

Dar Oana Roman nu a trebuit să aștepte până vineri pentru ca mama ei să fie externată, deoarece medicii au decis să o facă cu o zi mai devreme, adică astăzi.

„La ora 12:00 mă duc să o iau pe mama de la spital și să o aduc acasă, pentru că este foarte bine și este totul în regulă și sunt foarte mulțumită că e totul gata”, spunea Oana Roman într-un InstaStory.

Oana Roman, părăsită de Marius Elisei pentru o altă femeie

În plan personal, Oana Roman este acum o femeie singură. Își concentrează acum atenția doar asupra fiicei sale, Izabela. Se pare că Marius Elisei, tatăl copilului ei, a părăsit-o pentru o altă femeie, cu care, de altfel, și-a petrecut și sărbătorile de iarnă.

”El are o nouă relație și este cam îndrăgostit. Noua iubită este înstărită. A cunoscut-o pe social media si au discutat o lună non-stop. El a făcut apoi destul de hotărât pasul decisiv, nu a stat prea mult pe gânduri. Marius și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de noua sa iubită. Probabil că Oana bănuia, fiindcă femeile simt acest lucru.

A văzut şi ea că soțul ei este din ce în ce mai absent.  Dar nu i-a zis nimic, nu i-a reproşat nimic lui Marius poate fiindcă a sperat până în ultima clipă că totul va fi doar o toană de bărbat aflat într-o criză a vârstei de mijloc”, au spus apropiați ai fiicei lui Petre Roman, pentru playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe