Oana Roman face declarații uimitoare la doar câteva zile după despărțirea de Marius Elisei. „Șansa unui nou început”

Beatrice Dumitru 15.02.2023, 10:40
Oana Roman face declarații uimitoare la doar câteva zile după despărțirea de Marius Elisei. „Șansa unui nou început”

Oana Roman nu a avut parte de un început de an liniștit. În luna ianuarie, ea a anunțat despărțirea de tatăl fiicei sale, Marius Elisei, și de atunci s-au războit în mediul online aruncându-și vorbe grele. Dar după perioada agitată, Oana Roman a făcut declarații uimitoare prin care a dat de înțeles că este pregătită pentru un nou început.

Ce a spus Oana Roman

Oana Roman și Marius Elisei au fost împreună zece ani, dar relația lor nu a fost întotdeauna presărată cu momente frumoase. În urmă cu doi ani, în februarie 2021, au divorțat la notar, dar după câteva luni au decis să mai dea o șansă căsniciei lor, dar nici de această dată lucrurile nu au mers bine și au decis să meargă pe drumuri separate.

Oana Roman a lăsat în urmă scandalul cu Marius Elisei și a decis să meargă mai departe. Ea a făcut declarații uimitoare și a mărturisit că a reușit să treacă peste toate problemele și este pregătită pentru un nou început.

Oana Roman face declarații uimitoare la doar câteva zile după despărțirea de Marius Elisei. „Șansa unui nou început”
Oana Roman și Marius Elisei, pe vremea când formau un cuplu.

„Nu mi-am imaginat niciodată că la aproape 47 de ani o să mă simt mai în formă decât la 20. Nu am știut ca voi reuși să trec peste toate cu atâta forță și energie. Sunt recunoscătoare că am primit șansa unui nou început în momentul în care mă simt cel mai bine eu cu mine! Să nu uitați că nu e niciodată prea târziu să fim bine cu noi. Trebuie doar să credem și să nu renunțăm la noi niciodată”, a scris Oana Roman pe pagina de Facebook.

Oana Roman a pus punct scandalului cu Marius Elisei

Oana Roman a făcut numeroase dezvăluiri despre fostul ei soț, printre care și faptul că nu se ocupă absolut deloc de creșterea fiicei lor după despărțire, iar Marius Elisei a reacționat imediat și i-a dat o replică dură. „Te-am făcut mamă și nu meritai. Te-am făcut mireasă și nu meritai. Și nu uita, vezi că te-am luat grasă și te-am lăsat slabă!”, i-a transmis acesta.

După acestă reacție dură a lui Marius Elisei, Oana Roman a mărturisit că este hotărâtă să nu mai continue scandalul cu tatăl fetiței sale, adăugând că poate și ea a exagerat pentru că a fost pusă într-o situație foarte dificilă și s-a trezit singură cu prea multe pe cap.

„Poate și eu am exagerat pentru că am fost pusă într-o situație foarte dificilă și m-am trezit singură cu prea multe pe cap și dacă am greșit, îmi cer scuze și vreau să încheiem. Mi s-au adresat cuvinte foarte urâte, poate și eu am spus cuvinte urâte, dar trebuie să încheiem pentru Isa, să fie liniște. Nu vreau să mai discut sau să mai dau curs unor speculații, sub nicio formă, legat de tot ce s-a întâmplat”, afirma Oana Roman pe InstaStory cu câteva zile în urmă.

După separarea din luna ianuarie, Oana Roman mărturisea că ea și tatăl fiicei sale au viziuni total diferite asupra vieții și alte dorințe, lucru care a dus inevitabil, la despărțire.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...