Oana Roman, dezvăluiri din viața de cuplu cu Marius Elisei. „Are doar bani de țigări și băutură de la mama lui”

Anca Manolica 09.02.2023, 08:45

Despărțirea dintre Oana Roman și Marius Elisei nu se realizează deloc în termen amiabili, cei doi aruncându-și acuze dure unul altuia. Fiica lui Petre Roman îl acuză pe fostul său partener că nu dorește să se ocupe deloc de fetița pe care o au împreună, dar nici de cățeii familiei. Ce cuvinte grele îi aruncă.

Oana Roman, noi dezvăluiri despre Marius Elisei!

Pe 13 ianuarie a acestui an, Oana Roman și Marius Elisei au sărbătorit un deceniu de relație. Vedeta le spunea atunci urmăritorilor săi din mediul online că este pregătită să publice o scrisoare deschisă în care să vorbească despre tot ce au trăit în acești 10 ani. La scurt timp după, însă, cuplul anunța că se departe.

De altfel, între cei doi mai avut loc o ruptură în anul 2021, atunci când au ajuns chiar să divorțeze, la notar. Și, cu toate că păreau să aibă planuri de o nouă nuntă, se pare că, de această dată, separarea este una definitivă.

A dat totul din casă

Situația dintre cei doi foști parteneri este una foarte tensionată, dovadă fiind avalanșa de acuze care curg în mediul online, cu precădere din partea Oanei. Aceasta spune că, după separare, a fost nevoită să se ocupe singură atât de creșterea fetiței lor, Isa, cât și de responsabilitățile casnice.

Oana Roman și fiica sa
Oana Roman și fiica sa

Este vorba inclusiv de cățelușa familiei, care a făcut pui de curând și aceasta trebuie să aibă grijă de toți. Cum răspunderea este una mare, iar costurile pentru creșterea unor câini de rasă sunt pe măsură, vedeta a decis să vândă puii. Fiicei Mioarei Roman nu i-a fost deloc ușor și a ținut să împărtășească ce i se întâmplă și cu cei care o urmăresc în mediul online.

Desigur, a devenit ținta unui mare val de critici, iar unii dintre internauți au acuzat-o fie că se plânge de responsabilități, fie că vrea să vândă puii Lunei la un preț prea piperat. Sătulă de critici și comentarii acide, aceasta a răbufnit în mediul online, și i-a adus acuzații dure și lui Marius Elisei.

„Au sărit deșteptele care îmi spun: „Nu te mai plânge că strângi după căței, că tu ți-ai asumat să ai pui, dacă o sterilizai pe Luna nu mai aveai problema asta”, ceea ce înseamnă că nu mă urmăresc și habar nu au, pentru că am explicat că nu mi-am dorit acești pui, că Marius a vrut pui, că Marius a spus că se ocupă de ei.

Bine, ar fi fost imposibil să se ocupe de ei, pentru că el n-ar fi avut de unde să plătească niște mii de euro pe care eu i-am băgat în mâncare și în pastile, că el are bani doar de țigări și de băutură, probabil de la mă-sa, nu știu.”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...