Șocul pe care l-a avut Oana Roman când a mers să-și ia mașina din parcare. A făcut o greșeală uriașă, care a costat-o scump

Badea Violeta 02.04.2023, 15:45

Problemele se țin lanț de Oana Roman. După separarea de Marius Elisei, celebra influenceriță a mai primit o lovitură dură. Vedeta s-a trezit, de curând, fără mașină în parcare. Ce s-a întâmplat cu autoturismul acesteia? Află mai multe detalii din rândurile de mai jos!

Oana Roman a pățit-o. Vedeta s-a trezit fără mașină

Oana Roman a avut parte, recent, de o surpriză extrem de neplăcută. Celebra influenceriță le-a mărturisit fanilor săi din mediul online că a rămas fără mașină. Ce s-a întâmplat cu autoturismul?

Ei bine, bolidul său a fost ridicat de o firmă de tractări auto, după ce vedeta a parcat neregulamentar. Incidentul a avut loc în Capitală, în timp ce Oana Roman se afla la un eveniment.

Influencerița le-a recunoscut urmăritorilor săi că a greșit și i-a sfătuit să aibă mare grijă unde parchează, pentru că, pe ea, această neatenție a costat-o nu mai puțin de 500 de lei.

„Am plecat de la târg și ce credeți? Mi-au ridicat mașina. Pe ploaia asta a trebuit să vin eu să-mi ridic mașina. Asta! Aveți grijă unde parcați! Eu sincer nu mi-am dat seama că nu am parcat bine.

Aia e! M-a costat 500 de lei plus amenda, superb. Diseară ies și beau, mă duc fără mașină, ca să nu îmi mai ridice mașina a doua oară în aceeași zi. Cam asta e! Am pățit-o”, a spus Oana Roman pe InstaStories.

Citește și Oana Roman dă de pământ cu Carmen Iohannis. Cu cine a fost comparată Prima Doamnă. „Noi ni-l punem când spălăm vase sau măturăm în curte”!

Oana Roman a ramas fara autoturism
Oana Roman a ramas fara autoturism

Oana Roman vrea să își vândă casa

După ce ce s-a despărțit de Marius Elisei, Oana Roman a dezvăluit că se gândește serios să vândă casa în care locuiește cu fiica sa, Isa. Influencerița a spus că locuința este mult prea încăptătoare pentru ele.

„Este evident că, în momentul acesta, sunt doar eu cu Isa într-o casă foarte mare, de 300 mp și 1000 de metri de teren. Evident că e mult prea mult decât ce avem noi două nevoie! Mă gândesc la varianta s-o vând.

Ori să o închiriez și mă mut eu într-una mai mică. Ori la un moment dat o s-o vând și o să-mi iau două mai mici! Vom vedea, dar nu e ceva pentru mâine dimineață!”, a declarat vedeta, potrivit Click!.

Citește și Oana Roman, decizie radicală după despărțirea de Marius Elisei. Ce schimbare plănuiește să facă. „E mult prea mult”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...