Oana Roman trece prin momente grele. Detalii de ultimă oră despre mama sa, Mioara. „E la spital”

Mihnea Tălău, Badea Violeta 04.04.2023, 16:51

Oana Roman a dat o veste îngrijorătoare despre starea de sănătate a mamei sale, precizând pe o rețea de socializare că Mioara Roman nu s-a simțit bine și a fost nevoie să fie internată de urgență în spital.

Momente grele pentru Oana Roman

UPDATE marți, 4 ianuarie, ora 16:42. Oana Roman a ținut să-și liniștească prietenii virtuali și a revenit cu detalii privind starea de sănătate a celei care i-a dat viață.

Influencerița a anunțat pe pagina sa de Instagram că Mioara Roman se simte mai bine în momentul de față. Totodată, vedeta a insistat să le mulțumească admiratorilor săi care i-au oferit sprijin moral și psihic, în aceste clipe extrem de dificile.

„Mama e bine deocamdată. E stabilă. A fost o noapte foarte grea, pentru că starea ei s-a degradat foarte tare ieri, în cursul după-amiezii, deși la prânz, când am fost la ea, era foarte bine.

Norocul nostru și al ei este că nu era acasă, era într-un loc în care există doctori și posibilitatea ca, până să ajungă la spital, un pacient să poată fi îngrijit și stabilizat, deoarece avea tensiunea foarte mică.

A ajuns aseară la spital și acum este stabilă și bine. A fost la limită. Vă mulțumesc pentru susținere! E foarte important pentru mine să vorbesc cu voi, deoarece și datorită vouă primesc suport moral și psihic.”, a declarat Oana Roman în mediul online.

 

– Știre inițială –

Fiica lui Petre Roman și-a obișnuit fanii cu o prezență activă pe rețelele personale de socializare, numai că, acum timpul nu îi mai permită să fie prezentă, dat fiind starea de sănătate, precară, a mamei sale, Mioara Roman.

„Azi voi fi mai mult absentă aici. Mama nu e bine, e la spital și încerc să gestionez situația cât pot de bine. Nu vă pot da detalii deocamdată, dar nici nu am puterea să fiu prea prezentă cu voi. Doamne ajută!”, a precizat Oana Roman, pe pagina sa de Instagram.

Probleme de sănătate pentru Mioara Roman

Cu doar câteva zile în urmă, Oana Roman a mai oferit noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale, întrucât nici atunci mama sa nu se simțea prea bine. Mioara Roman a avut atunci o cădere de tensiune.

„Am fost la mama și plec spre casă. Mama a avut o cădere de tensiune dimineață. Vă explic care este una din diferențele vitale când un vârstnic cu probleme de sănătate este acasă sau într-un loc ca acesta, adică un centru unde poate primi pe loc îngrijiri de specialitate în caz de nevoie. Să presupunem că era acasă (n.r. Mioara Roman) cu o infirmieră. Dânsa nu ar fi știut ce să facă, ar fi chemat salvarea. Ea, mama, fiind aici, având aici asistente, doctori și așa mai departe, i-au pus o perfuzie și într-o jumătate de oră și-a revenit perfect. Asta este diferența pe care unii oameni nu vor să o înțeleagă​”, a scris ea pe InstaStory.

Mioara Roman a fost internată în toamna trecută într-un centru pentru bătrâni, pentru o perioadă în care nu s-a simțit deloc bine.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...