Oana Roman a făcut anunțul la care nimeni nu se aștepta. Cum vrea să revină în televiziune

Andreea Bisinicu 28.12.2020, 10:22
Oana Roman a făcut anunțul la care nimeni nu se aștepta. Cum vrea să revină în televiziune

Oana Roman a făcut anunțul la care nimeni nu se aștepta. Cum vrea să revină în televiziune. Vedeta s-a decis la scurt timp după ce s-a despărțit de soțul ei, Marius Elisei, tatăl micuței Iza. Ce vrea să facă acum fiica lui Petre Roman și cum are de gând să apară pe micile ecrane.

Oana Roman a făcut anunțul la care nimeni nu se aștepta

Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei. Vedeta nu mai poartă verigheta de când s-a separat de tatăl fetiței sale, iar lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine pentru vedeta autohtonă. După ce a fost adusă în atenția presei în urma scandalului cu Oana Zăvoranu, soția lui Marius Elisei are de gând să revină pe micile ecrane. Care este anunțul la care nu se aștepta nimeni? Oana Roman a petrecut Crăciunul alături de fiica și mama ei, fără soțul Marius Elisei.

De altfel, vedeta a decis să-și acorde mai mult timp și își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei, pe rețelele de socializare. Recent, Oana Roman s-a pozat în cadă, bucurându-se de o baie cu spumă, anunțându-și urmăritorii că a semnat un contract cu o anumită televiziune. Revine Oana Roman pe micile ecrane? Rămâne de văzut când și unde se va întâmpla asta. Cert este că vedeta nu va fi moderator, ci concurent în cadrul unei emisiuni, iar telespectatorii o vor putea vedea de trei ori pe săptămână începând cu luna ianuarie 2021.

Oana Roman trece prin momente dificile in urma despartirii de sotul ei
Oana Roman trece prin momente dificile in urma despartirii de sotul ei

Cu ce rămâne Marius Elisei după separarea de Oana Roman

Deși au existat zvonuri, de-a lungul timpului, conform cărora Oana Roman și Marius Elisei nu se înțeleg și sunt în prag de divorț, iată că de data aceasta separarea dintre cei doi este inevitabilă. Vedeta a mărturisit că trece prin momente dificile și nu doar pe plan sentimental. Se pare că noua afacere pe care Oana Roman și soțul ei au dezvoltat-o în timpul pandemiei, site-ul care vinde haine, i-a rămas lui Marius Elisei. Oana Roman a lansat un magazin online cu haine, pe care le-a promovat chiar ea. În calitate de model și femeie de afaceri, vedeta a sperat ca și clienții să aprecieze munca pe care a depus-o, invitând doamnele și domnișoarele să încerce produsele disponibile în magazinul online Mio Boutique, cu o gamă variată de mărimi și modele pentru toate gusturile

„Oana nu trece printr-o perioadă tocmai roz, însă este puternică și va depăși acest moment. Ciorba reîncălzită nu mai are același gust, iar ea știe asta. Nu este prima dată când se ceartă cu Marius, iar acesta pleacă de acasă. Mai ales că acum, s-a întâmplat chiar în pragul sărbătorilor. Iar Oana s-a consumat și cu mama ei care nu s-a simțit deloc bine. O veste bună însă a primit: propunere de participare la o emisiune concurs celebră. Are nevoie de ceva nou în viața ei, de ceva care să-i ocupe timpul, mintea, așa că e hotărâtă să meargă”, au declarat surse din anturajul Oanei Roman pentru playtech.ro.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe