EXCLUSIV. Oana Roman e răsfățată de Marius Elisei și înainte de Sărbători. Cadoul care a încăput cu greu în portbagajul mașinii

Iancu Andreea 08.12.2020, 14:49
EXCLUSIV. Oana Roman e răsfățată de Marius Elisei și înainte de Sărbători. Cadoul care a încăput cu greu în portbagajul mașinii

Oana Roman și Marius Elisei se pregătesc intens de sărbătorile de iarnă, motiv pentru care vedeta, împreună cu soțul său, au fost surprinși la cumpărături de către fotoreporterii impact.ro. Se pare că Oana este cu adevărat răsfățată de Marius.

Cum se pregătesc Oana Roman și Marius Elisei de Sărbători

Mai sunt doar câteva zile până când Moșul va așterne sub brad cadourile, motiv pentru care orașul freamătă de pregătiri, în ciuda pandemiei. La fel ca și alte familii, Oana Roman și Marius Elisei se bucură de o sesiune de cumpărături, cel mai probabil pregătind cadourile. Aflați într-un centru comercial din zona Băneasa și înarmați cu un cărucior burdușit, cei doi soți au mers cu bagajele la mașină. După dimensiunea pachetelor vorbim cu siguranță despre o piesă de mobilier.

Printre acestea putem remarca și un ghiveci cu o plantă verde, pe care Marius l-a așezat cu grijă în mașina proaspăt achiziționată. Oana Roman este cea care l-a privit cu atenție pe bărbat în timp ce aranja cumpărăturile în portbagaj, dându-i diverse indicații.

Oana și Marius s-au bucurat de o sesiune de cumpărături într-un magazin din zona Băneasa
Oana și Marius s-au bucurat de o sesiune de cumpărături într-un magazin din zona Băneasa

Oana Roman a intrat în afaceri

În ciuda pandemiei, fiica lui Petre Roman se bucură de o perioadă prolifică din punct de vedere financiar. Aceasta a luat o decizie neașteptată și și-a deschis propria afacere. Vedeta a lansat un magazin online cu haine, pe care le promovează chiar ea. În calitate de model și femeie de afaceri, Oana speră ca și clienții să aprecieze munca pe care o depune, invitând doamnele și domnișoarele să încerce produsele sale. Acestea sunt disponibile în magazinul online Mio Boutique.

Cu o gamă variată de produse, mărimi diferite și modele pentru toate gusturile, Oana Roman speră să dea lovitura în afaceri. Aceasta se bucură și de susținerea soțului său, care o încurajează în această nouă direcție.

După ce am muncit pentru alții, am decis să am businessul meu. Un magazin online cu haine de calitate, de la rochițe, până la lenjerie modelatoare, de toate mărimile. Foarte des am fost întrebată pe Instagram sau Facebook de unde îmi cumpăr hainele, motiv pentru care am considerat să deschid acest magazin, dacă tot inspir doamnele cu ținutele mele. Prețurile sunt acceptabile, hainele sunt de bună calitate. Am făcut deja ședința foto și urmează să dau drumul și la site. O să mă dedic foarte mult, o fac cu mare drag, a explicat Oana Roman pentru click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...