Oana Mareș, atac nemilos către Bianca Drăgușanu: „Bianca ne-a tot dat semnale că peștele este nelipsit din stilul ei de viață sănătos”

Iancu Andreea 12.11.2020, 21:18
Oana Mareș, atac nemilos către Bianca Drăgușanu: „Bianca ne-a tot dat semnale că peștele este nelipsit din stilul ei de viață sănătos”

Fosta soție a lui Augustin Viziru a făcut declarații halucinante. Oana Mareș a atacat-o dur pe Bianca Drăgușanu, după ce fostul partener al blondinei, Alex Bodi, a fost săltat de DIICOT într-un dosar de proxenetism.

Ce spune Oana Mareș despre Bianca Drăgușanu

Oana Mareș a fost iubita și soția lui Augustin Viziru timp de 11 ani. Acum, fosta vedetă TV a făcut declarații neașteptate cu privire la viața amoroasă a Biancăi Drăgușanu. Oana Mareș a postat un mesaj pe Facebook în care o critică dur pe blondina care până nu demult i-a fost soție lui Alex Bodi.

„Vă spun, Bianca ne-a tot dat semnale că peștele este nelipsit din stilul ei de viață sănătos , da’ noi nik! Să fie cât mai proaspăt , chiar dacă-ti mai dă o coadă peste ochi , dar face bine la siluetă!
Rădem, glumim, dar este important de urmărit rezultatul operațiunii Ziua Z. Este imbucurătoare și de-a dreptul dătătoare de speranță intenția de a „face curățenie” in țara asta. Totuși, dacă după operațiune, nu se strâng suficiente dovezi și nu se fac dosare beton, să pice capi de rețele, nu locotenei și loverboys pansați, e fix nimic.

Dacă nu se ajunge unde trebuie, inseamnă că informația descinderilor a ajuns demult unde trebuie și vor face pușcărie tot mâna dreaptă, mâna stângă…că abia așteaptă altele, la rând, să crească.
Creștinul ăsta cu față de șahist, de o remodela periodic pe biata vedetă cu frică de sărăcie, este doar o mână cu care se șterge șeful când vrea. Nu mă incântă să-l văd săltat absolut deloc. Mă interesează rezultatul! Suntem și noi cu ochii pe acțiunile lui Vela, cum ar veni! Până acum, toate bune! :))))”, a scris Oana pe Facebook.

Alex Bodi, ridicat de DIICOT în cadrul unui dosar de proxenetism
Alex Bodi, ridicat de DIICOT în cadrul unui dosar de proxenetism

Alex Bodi, acuzat de proxenetism și trafic de persoane

În urmă cu o zi, miercuri, pe 11 noiembrie, Alex Bodi a fost ridicat de către DIICOT, într-un dosar amplu care vizează acțiuni de proxenetism și trafic de persoane. Potrivit DIICOT, rețeaua de proxenetism ar fi condusă de locotenentul unui interlop, din interiorul penitenciarului. Mai multe percheziții au avut loc în București, motiv pentru care polițiștii au ajuns și la vila afaceristului Bodi.

Pe de altă parte, fetele implicate în acest dosar s-ar fi prostituat în cluburi de noapte, iar unele dintre ele ar fi fost chiar și abuzate, în timp ce altele erau vândute. Metoda prin care tinerele erau convinse să se prostitueze este cunoscută drept loverboy. Acestor femei li se promitea un viitor mai bun, un loc de muncă avantajos, profitându-se de vulnerabilitatea lor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...