A fost acuzată că stă cu el pentru bani. Ce sacrificii face Oana Lis pentru soţul ei: „Pensia lui nu ne ajunge”

Ioana Bucur, Alexandra Chiric 29.06.2021, 20:53
A fost acuzată că stă cu el pentru bani. Ce sacrificii face Oana Lis pentru soţul ei: „Pensia lui nu ne ajunge”

Sunt o pereche atipică, de la diferența mare de vârstă, până la temperament. Cu toate astea, nu s-au ferit niciodată să își asume povestea de dragoste, în ciuda criticilor și speculațiilor pe seama lor. După ce a fost acuzată că stă cu el pentru bani, s-a aflat ce sacrificii face Oana Lis pentru soţul ei.

Ce sacrificii face Oana Lis pentru soţul ei

Cu fiecare apariție, stârnesc noi controverse. De-a lungul timpului, cârcotașii nu au ezitat să afirme că, de fapt, Oana s-ar fi căsătorit cu Viorel Lis doar pentru averea acestuia. Dar care este adevărul? Blonda a recunoscut, recent, că pensia pe care o încasează lunar fostul primar general este de 3.000 de lei – mai mare decât primesc mulți români, însă insuficientă pentru a le asigura un trai fără griji.

Când vine vorba despre sănătatea soțului ei, Oana Lis este dispusă să facă sacrificii mari. Cum problemele medicale ale fostului edil sunt multe, iar pensia abia îi ajunge pentru a acoperi costul medicamentelor recomandate de medici, Oana a decis să își pună propriile dorințe pe ultimul loc. Ea lucrează de acasă, pentru a putea avea grijă de el.

„Nu e un secret. Viorel, după o viață de muncă, are pensie de 3000 de lei. La un calcul la rece, cam 800 de lei sunt pastilele, extra pe lângă cele subvenționate de stat. Dacă are nevoie de o terapie, de un RMN, alți 700 de lei. Întreținerea, partea lui, 300 de lei, mâncarea pentru un om cu diabet… nu-i ajung 3000 de lei”, a explicat Oana Lis, la Antena Stars.

Ce sacrificii face Oana Lis pentru soţul ei
Oana și Viorel Lis

„Cine are grijă de Viorel, cine îl spală pe Viorel, cine îi dă de mâncare lui Viorel?”

Pentru că nu are bani pentru a angaja pe cineva care să îl ajute pe Viorel Lis, Oana a fost nevoită să lucreze de acasă, putând fi mereu lângă soțul ei, când are nevoie de ea.

„Eu ca psiholog lucrez doar online. Aș putea să mă angajez undeva, dar atunci cine are grijă de Viorel, cine îl spală pe Viorel, cine îi dă de mâncare lui Viorel? Ar trebui să angajez o infiermieră care să aibă grijă de el”, a adăugat soția lui Viorel Lis.

Cât despre micile plăceri ale vieții, Oana a explicat că nu este deranjată de faptul că nu își permite să meargă prea des la salon sau la shopping. În concluzie, ca răspuns pentru cei care o acuză că este interesată doar de banii soțului ei, Oana Lis a pus și ea o întrebare: „Unde sunt banii?”

„Din fericire nu sunt ahtiată după haine scumpe. Nici când aveam bani nu i-am cumpărat vreo haină de firmă sau să-mi fac intervenții cirurgicale, deci pe partea asta sunt ok. Am învățat să mă machiez, să-mi fac manichiura singură. (…) Am renunțat la foarte multe lucruri. Nu am mai plecat într-o vacanță în afară de peste 10 ani. Nu stau cu el pentru bani. Unde sunt banii? ”, a spus vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...