Mulți au spus că s-a căsătorit pentru bani. Adevăratul motiv pentru care Oana Lis a fost cucerită de Viorel

Stan Filon, Alexandru Ioanid 31.05.2021, 16:38

Oana și Viorel Lis fac parte din showbizz-ul autohton de foarte multă vreme. Chiar dacă între ei este o diferență destul de mare de vârstă și mulți nu le dădeau prea mari șanse, cei doi formează unul dintre cele mai sudate cupluri de la noi din țară.

Care este adevăratul motiv pentru care Oana Lis s-a lăsat cucerită de Viorel

Oana și Viorel Lis erau nelipsiți de la evenimentele mondene, mai ales înainte de pandemia de coronavirus. Apăreau în emisiuni de televiziune, unde povesteau evenimente din viața lor, cu umorul care îi caracterizează pe amândoi. Dar mulți s-au întrebat ce a văzut Oana Lis la Viorel.

Ei bine, frumoasa blondină, în vârstă de 42 de ani, s-a hotărât să facă lumină din acest punct de vedere, așa că a spus exact cum a cucerit-o Viorel Lis, pe atunci primarul Capitalei. Blondina a participat recent la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, unde a fost întrebată despre începuturile relației sale cu Viorel Lis, acum în vârstă de 77 de ani.

Care este adevaratul motiv pentru care Oana Lis s-a lasat cucerita de Viorel
Care este adevaratul motiv pentru care Oana Lis s-a lasat cucerita de Viorel

”Nu am avut părinți care să mă susțină”

”Depinde cum te gândești. Unii ar spune că nici eu nu sunt prea tânără. (…) Când ne-am cunoscut, Viorel nu era foarte în vârstă, era un om puternic. (…) Nu am avut părinți care să mă susțină, nu am avut o copilărie fericită, chestiile ăstea te maturizează. (…) Cu Viorel, eu am crescut alături de el.

În străinătate s-a întâmplat, de exemplu când luam cameră la hotel. Am fost întrebată de vreo două ori dacă sunt cu tatăl. (…) Nu pot să zic că eram o domnișoară urâtă, proastă și nu se uita nimeni la mine. Eu am întâlnit un om puternic, ce m-a acaparat cu energia lui, eu aveam nevoie de acest lucru pe atunci. (…) Eu l-am cucerit pentru că eram eu, naturală, îi scriam poezii”, a recunoscut Oana Lis.

Oana Lis a apreciat mult că Viorel nu a tratat-o niciodată de sus și a avut răbdare cu ea. I-a explicat chiar și cum trebuie să se comporte la un restaurant de lux de exemplu, dar și cum să se comporte în general. Indiferent de greșelile pe care ea le făcea, el niciodată nu a certat-o, ci i-a explicat frumos cum stau lucrurile.

Oana Lis vrea să-și mărească familia

”La început îmi trimitea doar orhidee. Eu eram o fata de la țară, nu vedeam orhidee, nu știam că erau mai scumpe. (…) Mi-a plăcut că pentru el nu a contat că eram de la țară, fructe de mare am mâncat pentru prima oară cu Viorel, nici paste nu știam să mănânc”, a mai zis aceasta.

Oana Lis are însă un mare regret, dar este pe cale să își îndeplinească și această dorință. Și-a dorit un copil, dar soarta le-a fost potrivnică. Acum însă Oana Lis are de gând să adopte un copil, iar partenerul ei de viață o susține în acest demers, doar ca să o vadă fericită.

”M-am decis să adopt un copil, deocamdată nu s-a întâmplat această minune. Există un proces. A trebuit să îl anunț, dar eu zic că atunci când vrei ca cineva să fie fericit faci totul pentru partenerul acela. M-a susținut și a fost alături de mine”, a mai adăugat Oana Lis.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...