O vedetă din România s-a despărțit de soț după doar patru luni. ”Eu sunt ca japonezii”

Badea Violeta 29.10.2021, 14:51

Surpriză uriașă în showbiz-ul românesc! O vedetă extrem de cunoscută a anunțat, în direct, că a divorțat la numai patru luni de când a ajuns în fața altarului. Iată despre cine este vorba.

Vedeta care a divorțat după doar patru luni de căsnicie

Încurcate sunt căile dragostei! La doar patru luni după ce a spus „Da” în fața altarului, Alexandra Stan, în vârstă de 32 de ani, divorțează de Emanuel Necatu. Anunțul a fost făcut chiar de frumoasa cântăreață, în direct, la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1.

E adevărat că luna trecută au circulat tot felul de informații despre despărțirea dureroasă. Primul semn al separării a fost dispariția de pe rețelele de social media a tuturor fotografiilor cu soțul ei, gest pe care l-a făcut și bărbatul. Însă, confirmarea a venit abia acum.

Frumoasa vedetă s-a decis să dea cărțile pe față și să spună tot adevărul despre separarea de cel care a făcut-o să îmbrace pentru prima dată rochia de mireasă. Dani Oțil a rămas uluit în momentul în care a aflat că mariajul vedetei a ajuns la final.

„Dani Oțil: Cum e măritată?

Alexandra Stan: Păi nu mai sunt măritată, n-ai văzut? Am divorțat.

Dani Oțil: Când?

Alexandra Stan: Tu ai lag, frate, deci pe bune… Zici că ți-a mâncat ție copilul neuronii.

Dani Oțil: Când am avut timp? Când am avut timp că abia ne-am…?

Alexandra Stan: Știu, dar s-au întâmplat multe. Eu sunt pe fast forward (n.r. pe redepe înainte), ca japonezii.

Dani Oțil: Sper că nu mă treceți la o gafă, n-am știut. De unde să știu? Pe vremuri venea la noi la restaurant, ne povestea ce pățește, ce nu pățește, vorbeam de mâță, aveam alte discuții. După aia câteva luni a dispărut din motive de para casar și acum na…

Alexandra Stan: Ja no stoi mas casada, soi divorciada. (n.r. – nu mai sunt căsătorită, sunt divorțată)”, a spus Alexandra Stan la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Alexandra Stan si Emanuel Necatu au divortat
Alexandra Stan si Emanuel Necatu au divortat

Fostul soț al Alexandrei Stan, mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare

Emanuel Necatu nu a ieșit la rampă cu nicio declarație despre această separare, dar internauții au observat un mesaj pe care acesta l-a publicat în luna septembrie, atunci când se presupune că a avut loc ruptura dintre cei doi.

„În dragoste nu există frică, ci dragoste desăvărșită izgonește frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa și cine se teme n-a ajuns desăvărșit în dragoste”, scria Emanuel Necatu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...