Cât a costat, de fapt, divorțul dintre Alexandra Stan și soțul ei

Ioana Bucur 29.09.2021, 09:03

După experiența Survivor, artista și-a șocat fanii, în momentul în care a dezvăluit că s-a căsătorit cu noul său iubit. Nunta secretă parea că marchează începutul unui capitol fericit din viața sa, însă povestea de dragoste a ajuns la final, după doar câteva luni. Abia acum încep să iasă la lumină detalii despre despărțirea dureroasă. Cât a costat, de fapt, divorțul dintre Alexandra Stan și soțul ei.

Alexandra Stan și Emanuel Necatu și-au spus „Adio” la cinci luni după nuntă

2021 a fost un an dificil pentru Alexandra Stan. Participarea la Survivor România i-a adus câteva probleme destul de serioase de sănătate. Însă viața ei părea că se schimbase complet, în luna aprilie, când a anunțat că s-a căsătorit, în mare secret, cu noul său iubit, Emanuel Necatu.

Puținele imagini de la nuntă pe care artista le-a publicat în mediul online o arătau mai fericită ca oricând. Din păcate, povestea de dragoste s-a finalizat printr-un divorț, doar cinci luni mai târziu.

Primul semn al despărțirii a fost dispariția de pe rețelele de social media a tuturor fotografiilor cu soțul ei, gest pe care l-a făcut și bărbatul. Apoi, un mesaj postat de Emanuel Necatu confirma zvonurile:

„În dragoste nu există frică, ci dragostea desăvărșită izgonește frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa și cine se teme n-a ajuns desăvărșit în dragoste”, a fost mesajul lui Emanuel Necatu.

Cât a costat, de fapt, divorțul dintre Alexandra Stan și soțul ei
Alexandra Stan si Emanuel Necatu s-au despartit

A fost singura „declarație” dată de cei doi despre separare, până acum. Beatrice Olaru, una dintre cele mai apropiate prietene ale Alexandrei Stan, a dat câteva detalii despre presupusul divorț, spunând că este bucuroasă că artista a putut avea parte de nunta la care visa și chiar și de o căsnicie fericită, chiar dacă a fost pentru scurt timp.

„Și-a dorit discreție absolută. Mă bucură că a avut nunta așa cum și-a dorit-o. Noi avem un cerc comun, așa am ajuns să fim prietene. Nu știu detalii, și chiar dacă aș ști, nu sunt în măsură să vorbesc despre viața ei privată”, a declarat Beatrice Olaru, la Antena Stars.

Cât a costat divorțul dintre Alexandra Stan și soțul ei

Alexandra Stan și Emanuel Necatu au fost căsătoriți, oficial, în jur de cinci luni. Despărțirea nu a fost una cu prea multe bătăi de cap, din punct de vedere legal, având în vedere faptul că nu au avut nimic de împărțit, întrucât a fost vorba despre o perioadă foarte scurtă și n-au ajuns să aibă bunuri comune.

În aceste condiții, divorțul dintre Alexandra Stan și soțul ei probabil a avut loc la notar, unde au avut de scos din buzunar doar taxa „clasică”. Potrivit legii în vigoare, costul unui divorț are un prag minim de 500 de lei, la care se adaugă și valoarea TVA-ului, fiecare biroul notarial având dreptul să își stabilească propriile prețuri pentru serviciile oferite clienților.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...