O vedetă de televiziune s-a mutat în județul Călărași. Stă la țară într-o casă pe care a construit-o de la zero

Stan Filon 23.02.2023, 13:36

O vedetă de televiziune s-a mutat în județul Călărași și spune că a luat cea mai bună decizie atunci când a plecat din București! În același timp, vedeta a mărturisit și că a renunțat la televiziune, după un „mariaj prea lung”, după cum chiar el recunoaște.

O vedetă de televiziune s-a mutat în județul Călărași

Așadar, Bucureștiul a mai pierdut o vedetă! Vorbim despre Oreste Teodorescu, care a decis de ceva timp să se părăsească Bucureștiul și să se mute la țară. A stat o perioadă bună n casa socrilor săi, însă după ce i s-a mărit familia a decis că este timpul să-și ridice o casă.

Oreste Teodorescu și-a ridicat o casă așa cum și-a dorit-o, împreună cu ginerele său , dar și ajutat de tata-socru. Vedeta a recunoscut că a mai avut și ajutoare care chiar se pricepeau la construcții, iar proiectul este deja gata, după cum a anunțat vedeta pe o rețea socială.

O vedeta de televiziune s-a mutat in judetul Calarasi
O vedeta de televiziune s-a mutat in judetul Calarasi

„Am hotărât să lărgim clanul”

„Socrii mei aveau o căsuță la 17 kilometri de București, în satul Fundeni, de unde începe județul Călărași. Am locuit doi ani doar eu cu soția mea în căsuța mică, de povești. A fost superb! Când s-a născut nepotul meu Bebone, am hotărât să lărgim clanul și m-am apucat împreună cu socrul meu și ginerele meu cu cârca, împreună cu niște ajutoare mult mai pricepute decât noi să ridicăm o altă casă, ceva mai mare, în aceeași curte”, a povestit Oreste, care a și dezvăluit de unde a avut bani pentru a-și construi noua casă.

Oreste le-a mărturisit fanilor și de unde a avut bani pentru noua sa casă. Vedeta de televiziune a recunoscut că a vândut un apartament în Capitală și a spus și cât l-a costat casa cu cinci camere.

„Am vândut un apartament din București și cu nici 60.000 de euro am ridicat o căsuță cu trei camere la parter și două camere semimansardate”, a zis fostul prezentator, care și-a prezentat casa tuturor urmăritorilor săi.

Dulcețuri din producție proprie

Casa lui Oreste are etaj, ferestre largi, iar familia lui se bucură și de un foișor, dar și de o zonă de relaxare, cu scaune, fotolii și mese. În plus, vedeta a recunoscut că face dulcețuri și compoturi din producția proprie.

„Avem o curte de 2.000 de metri pătrați, trei câini, 3 pisici și vreo 30 de pomi fructiferi. Din care facem tot feluri de compoturi și dulcețuri excepționale”, a mai adăugat Oreste, care se bucură că a scăpat de stresul din București. Vedeta a vorbit despre diferențele pe care le-a observat la el de când s-a mutat la țară.

„Când am venit acum șase ani aici, eram plăpând, stresat, obosit, încuiat, nervos, fără niciun simț practic. Mi-au trebuit doi ani de trudă cu pământul, cu livada, cu animalele, să simt și să mă bucur și eu de aerul ăsta curat, de liniște și de ritmul total aparte față de București, ca să îmi revin. Vă spun sincer, acum parcă sunt mai tânăr cu 10 ani”, a încheiat acesta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...